Vedete

Constantin Dita a vorbit despre boala care i-a dat batai de cap! Dezvaluirile pe care toti le asteptau

Constantin Dita a vorbit deschis despre problemele de sanatate cu care se confrunta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Constantin Dita a vorbit despre boala care i-a dat batai de cap! Dezvaluirile pe care toti le asteptauicon photo
 
Actorul nu a vrut sa spuna ce diagnostic i-au pus medicii, dar a dat de inteles ca nu este ceva extrem de grav.
 
„Băi, eu am început prost (n.r.: anul 2018), adică am fost bolnăvior la finalul anului trecut. Adică nu am început prost, vorbesc prostii, ştiam că lucrurile o să se rezolve şi o să fie bine. Dar eram încă pe recuperare şi încă mai sunt. Cu stângul – la modul că băgasem tot stângul şi dreptul era la 100 de metri în spate, cam aşa e, deci, doar stângul. Da, sunt toate: oboseală, n-ai grijă. Dar toţi facem asta – am citit şi nişte articole, apropo de oamenii care muncesc, pentru că e boala anului 2018, 2017, e boala secolului ăstuia. Când munceşti prea mult, că nu mai eşti atent, mai bei – las că sunt un pic obosit, mai bem o cafea, mai nu ştiu ce, ştii? Şi te iei cu multe altele şi zici: o fac şi pe aia, o fac şi pe aia. Dar la un moment dat, corpul tău zice: «Nu mai faci nimic, stai acasă». Şi tu eşti: «Nu, că fac», «Nu, zic eu că nu mai faci». Şi stai liniştit.
Nu a fost vacanţă, a fost chestia asta în care stai cu grijă: «Ce s-a întâmplat?», «Cum e?», «Ce am?». Ştii, nu prea e vacanţă, nu poţi să zici: «Mamă, ce m-am relaxat!», că nu a avut nicio treabă cu relaxarea, dar o să îmi iau vacanţă… Nu ştiu, habar nu am. Încerc (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Ai mai multă grijă de tine, eşti atent la ce mănânci?»), e un stil de viaţă, e un fel de trai aşa şi trebuie să te dezobişnuieşti, să scapi de anumite reflexe din-astea proaste. Dar asta cu sănătatea e importantă, înainte de toate. Şi îmi doresc să fac bine ceea ce fac. Şi îmi doresc să zică oamenii: «Băi, uite, mă, cu tine mai râd seara» – asta îmi doresc! Dacă îmi iese chestia asta, gata!”, a declarat Constantin Dita la TV. 
 
Mai mult, actorul a vorbit despre copiii lui.
 
„Băi, au fost foarte frumoşi ultimii 10 ani şi aş vrea să fie tot aşa, în afară, excludem de părţile astea: aici, ai cedat un pic… Şi am devenit şi tată în ăştia 10 ani. Am devenit tată de două ori şi acum sunt la punctul ăsta în care am două bestii acasă: ăla mic e mult mai bestie decât ăla mare, ceea ce mă surprinde maxim. Am zis «bestie» în sensul că-i iubesc ca pe ochii din cap, că mai sunt oameni care se leagă: «A zis bestie despre copil?» – nu, am zis în sensul ăla… că îl iubesc: a mâncat cablul de la calculator. Şi o să zici: «Nu, nu se poate», dar se poate. Cel mic are doi ani şi jumătate. El şi cu rozătoarele ce mai sunt. Cel mare deja mă întreabă: «Ce ai făcut, ai fost la filmări?», are şapte ani şi ceva… E bine. Am început cu şcoala – treabă complicată şi asta. Complicată tare! Cu temele – «Hai să ne facem temele», «Ce să fac eu ca să îţi faci temele?», «Hai că sunt pentru tine, cu asta o să câştigi în viaţă» – toată discuţia aia… Le-am încercat pe toate. Şi la un moment dat ajungi acolo: «Uite, îşi dau banii ăştia, te rog eu frumos…», dar nu l-ajută pentru că tu vrei să înveţe el pentru că trebuie să înveţe el pentru că îi face bine lui. Oricum, e un băiat deştept”, a mai spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune