Consternare națională. Viorel de la Blăgești vrea să fie primar

Viorel de la Blăgești și-a stabilit idealuri de top în viață, iar următoarea țintă este să devină primarul comunei din care a plecat spre București.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Viorel de la Blăgești și-a stabilit idealuri de top în viață, iar următoarea țintă este să devină primarul comunei din care a plecat spre București.


In articol:

Bun, Vulpița a devenit vedetă de prim rand, Youtube poziționând-o pe tânăra de la Blăgești pe primul loc. Însă ce urmează sfidează logica. Viorel de la Blăgești vrea să devină primar în comună. Nu, nu e glumă!

Teatru sau nu, afirmația șochează, iar țelul lui Viorel sfidează orice brumă de bun simț și studii. După ce au devenit vedete de Capitală, cei doi soți din Blăgești nu se lasă cu una, cu două, ci vor mai mult de la viață. Dacă Vulpița a avut un succes răsunător în muzică, Viorel s-a gândit să fie primar.

Viorel de la Blăgești își critică primarul

Viorel s-a gândit să facă mai multe cu viața lui, așa că a găsit planul perfect pentru a mai crește în ochii fanilor săi. Tocmai de aceea, Viorel se pregătește să fie primar în Blăgești, lucru pe care l-a recunoscut în fața întregii țări. Mai mult, soțul Vulpiței consideră că primarii din comuna lor din Vaslui nu au făcut nimic de-a lungul timpului, iar el este numai bun pentru a schimba acest aspect, punctează colegii de la cancan.ro.

Citeste si: Lovitură pentru pensionari, mai cruntă decât pandemia - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Inițiativa lui Viorel Stegaru a fost lăudată de Mirela Vaida. Și nu doar că a fost lăudată, întreținută și alimentată cu noi idei, dar acum vine o „bombă” și mai mare.

Mirela Vaida vrea să fugă la Blăgești cu Viorel

Mirela Vaida vrea să plece cu Viorel de la Blăgești în comună și să își caute un adăpost profesional sub acoperișul primăriei.

Prezentatoare a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori să ocupe și ea un post în Primărie, pentru a face emisiuni acolo.

“Foarte bine, Viorele! Dacă tu te faci primar la Blăgesti, pe mine vreau să mă pui șefă la Serviciul de Asistență Socială. Ba chiar fac și emisiuni din Primărie. De acolo, de acasă de la Veronica, unde păștea ea capra” a spus moderatoarea de la Acces Direct.

În acest weekend, Vulpița și Viorel au bifat prima lor excursie la mare! Extrem de entuziasmați și fericiți, dar și un pic temători, cei doi soți din Blăgești au făcut cunoștință cu litoralul și s-au simțit cum nu se poate mai bine. Echipa emisiunii Acces Direct le-a organizat chiar și o cină romantică la malul mării, dar și o plimbare pe plajă.

Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Tragedia momentului în România! Era cunoscut de toată lumea. Cauzele decesului

Andreea Bălan a dat lovitura în plină pandemie. Cine îi dă bani acum și mai ales de ce

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

A apărut plină de vânătăi pe Tik Tok! Toți au spus că a fost bătută, dar adevărul este cumplit. Dezvăluiri exclusive ale unui concurent Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies