Consternare națională. Viorel de la Blăgești vrea să fie primar

Viorel de la Blăgești și-a stabilit idealuri de top în viață, iar următoarea țintă este să devină primarul comunei din care a plecat spre București.

Autor: D.A.

In articol:

Bun, Vulpița a devenit vedetă de prim rand, Youtube poziționând-o pe tânăra de la Blăgești pe primul loc. Însă ce urmează sfidează logica. Viorel de la Blăgești vrea să devină primar în comună.

Nu, nu e glumă!

Teatru sau nu, afirmația șochează, iar țelul lui Viorel sfidează orice brumă de bun simț și studii. După ce au devenit vedete de Capitală, cei doi soți din Blăgești nu se lasă cu una, cu două, ci vor mai mult de la viață. Dacă Vulpița a avut un succes răsunător în muzică, Viorel s-a gândit să fie primar.

Viorel de la Blăgești își critică primarul

Viorel s-a gândit să facă mai multe cu viața lui, așa că a găsit planul perfect pentru a mai crește în ochii fanilor săi. Tocmai de aceea, Viorel se pregătește să fie primar în Blăgești, lucru pe care l-a recunoscut în fața întregii țări. Mai mult, soțul Vulpiței consideră că primarii din comuna lor din Vaslui nu au făcut nimic de-a lungul timpului, iar el este numai bun pentru a schimba acest aspect, punctează colegii de la cancan.ro.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Inițiativa lui Viorel Stegaru a fost lăudată de Mirela Vaida. Și nu doar că a fost lăudată, întreținută și alimentată cu noi idei, dar acum vine o „bombă” și mai mare.

Mirela Vaida vrea să fugă la Blăgești cu Viorel

Mirela Vaida vrea să plece cu Viorel de la Blăgești în comună și să își caute un adăpost profesional sub acoperișul primăriei.

Prezentatoare a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori să ocupe și ea un post în Primărie, pentru a face emisiuni acolo.

“Foarte bine, Viorele! Dacă tu te faci primar la Blăgesti, pe mine vreau să mă pui șefă la Serviciul de Asistență Socială. Ba chiar fac și emisiuni din Primărie. De acolo, de acasă de la Veronica, unde păștea ea capra” a spus moderatoarea de la Acces Direct.

În acest weekend, Vulpița și Viorel au bifat prima lor excursie la mare! Extrem de entuziasmați și fericiți, dar și un pic temători, cei doi soți din Blăgești au făcut cunoștință cu litoralul și s-au simțit cum nu se poate mai bine. Echipa emisiunii Acces Direct le-a organizat chiar și o cină romantică la malul mării, dar și o plimbare pe plajă.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul zilei, 11 aprilie 2021. Gemenii, în fața unei decizii importante în viața amoroasă

Chipul ei îi face pe domni să o ia razna, dar corpul îi pune pe fugă! În mediul online a apărut o petiție pentru a-i stege pozele de pe rețelele sociale

Calendar Creştin Ortodox 11 Aprilie 2021. Mare Sărbătoare în România

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Ludovic Orban e în stare de ȘOC. Este bomba zilei pe scena politică (SURSE)

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies