Continuă calvarul pentru Olivia Steer, care se bate de 13 ani prin tribunale pentru averea uriașă a familiei sale! Miza este un teren de 30 de hectare cu pădure și pășune!

Olivia Steer se judecă pentru averea familiei sale din 2007.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Olivia Steer se judecă pentru averea familiei sale fără un rezultat concret. Soţia lui Andi Moisescu a fost parte într-un proces de retrocedare a unui teren arabil, a unei bucăți de pădure și a unei pășuni, pe care familia să le-a deținut în comuna Căuaş, din județul Satu-Mare. Judecata s-a întins din 2007 până în 2013, timp în care tatăl Oliviei a decedat, ea și mama sa devenind moștenitoare ale părților care i se cuveneau acestuia. (vezi ce a spus Olivia Steer despre măsurile anti-covid-19 luatede autorități)

Citeste si: Uite ce mananca astazi Olivia Steer! Iti place cum arata preparatul ei raw-vegan?

Citeste si: Olivia Steer implicată într-un nou scandal medical: afirmă că a găsit leac naturist pentru tratarea coronavirusului

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Olivia Steer a vorbit despre momentul în care fiul său i-a spus că nu mai vrea sa fie vegetarian

“Dispune reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea petentelor asupra 30 ha teren din care 25,8 ha teren arabil, 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune; dispune punerea în posesie a petentelor pe vechiul amplasament sau pe un alt amplasament cu privire la 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune și pe un alt amplasament cu privire la suprafața de 25,8 ha teren arabil sau, dacă nu este posibilă restituirea în natură a terenului arabil, să li se acorde despăgubiri”, se arată în verdictul dat în 2013 de Judecătoria Carei.

Olivia Steer se judecă pentru averea familiei sale. Pe 27 aprilie a făcut apel

Olivia Steer şi mama ei nu au intrat în posesia integrală a terenului. Dovada este că, pe 1 august 2019, la Judecătoria Carei a fost înregistrat un dosar al cărui obiect este „fond funciar”. Olivia Steer figurează ca petent, în timp ce intimaţi sunt “Comisia judeţeană Satu-Mare pentru aplicarea legii fondului funciar” şi "Comisia locală Căuaş pentru aplicarea l.18/1991”. 

Pe 9 martie 2020, judecătorii au respins plângerea formulată de Olivia Steer și rudele ei împotriva celor două comisii. „Respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petente. Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii formulării plângerii de către petentă, invocată de intimata de ordin 1.”, a fost verdictul. Nemulțumită, Olivia Steer a făcut apel pe 27 aprilie 2020, alături de rudele sale, următorul termen al procesului urmând să fie stabilit în curând.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate