Copii, chinuiți de propriul tată! Pastorul care și-a agresat cei opt copii, arestat! ”N-am bănuit niciodată...”

Chinul copiilor condamnați să trăiască iadul încropit acasă de propriul tată a ținut vreme de șase ani, timp în care bieții de ei au îndurat orori, ce numai o minte bolnavă și le-ar putea imagina.

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

UPDATE: ”Cultul creștin Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova” dezminte categoric informația conform căreia acest individ face parte din cultul creștin Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”. Martorii lui Iehova au un înalt respect față de viață și față de aproapele și condamnă categoric astfel de fapte reprobabile. O persoană care practică astfel de atrocități trebuie să răspundă în fața autorităților cu privire la faptele sale. Potrivit Bibliei, Dumnezeu urăște astfel de fapte care aduc atingere vieții și demnității umane și le va pune capăt. (Cartea biblică Apocalipsa, capitolul 21, versetul 4) Mai menționăm și că în comuna Dolhești, Martorii lui Iehova nu au un lăcaș de cult pentru întrunirile lor religioase. În plus, din săptămâna 2-8 martie 2020, când s-au luat primele măsuri împotriva pandemiei cu COVID-19 de către autorități, lăcașurile de cult ale Martorilor lui Iehova din toată țara nu au mai fost folosite pentru întrunirile creștine, acestea desfășurându-se doar online”, au transmis reprezentanții cultului creștin Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova” .

 

Sub chipul pastorului neoprotestant se acundea un monstru demn de fapte înrozitoare. Individul are opt copii și de toți ar fi abuzat. Una dintre adolescente, care între timp ar fi împlinit 18 ani și a plecat departe, ar fi violat-o în repetate rânduri, în acești ani de teroare, spun anchetatorii. Pradă au căzut în timp și celelalte fete, cea mai mică dintre ele având nouă ani. Erau amenințate și chiar bătute, apoi supuse la diverse chinuri, susțin procurorii.

N-am bănuit niciodată ce se întâmplă în casă la el sau că se purta urât cu familia. Pe băieți îi punea la treabă, eu n-am putut să mă bag. Eu am trei ani de când nu mai vorbesc cu ei”, a spus o localnică.

Citeste si: Ale Ruse, primele declarații de la ieșirea din casa Puterea Dragostei! Fosta concurentă, impresii despre Cristian: ”Sunt orientată spre el, nu mă schimb...”

Citeste si: Afacere pe Instagram. Simina de la Puterea Dragostei vinde hainele lui Dominic! ”Hăinuțele sunt noi, pe cele purtate le-aș dona”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Nicos de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre relația Monei cu tatăl lui: „Îi ții mâna pe...”

Minorii au trăit un calvar

De parcă n-ar fi fost destul infernul, minorii ar fi fost supuși unor munci istovitoare și uneori lăsați chiar fără hrană.

Vecinii socați de cele auzite spun că nu s-ar fi gândit niciodată la asemenea orori.

Mi se părea un om de treabă. Nu am avut certuri cu el. De multe ori m-am și împrumutat de bani de la ei. Cine știe ce-a fost în casa lor, sunt șocată”, spune o vecină.

Localnicii din comuna Dolhești suspectau că ceva rău se întâmplă în casa terorii. Mai îngrozitor e că mama copiilor deși era martoră la tot ce se întâmpla, era și ea victima pastorului. Aceasta a cerut la un moment dat ordin de protecție împotriva lui, dar s-ar fi răzgândit pe motiv că îi e milă de el.

Păi minorul acceptă că are 8 ani, 10 ani, 12 ani și poate fi manipulat cu satisfacțiile vieții: hai cu bomboane, hai cu excursii”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Abia în urmă cu o lună, unul dintre minori, care mai rămăseseră în familia pastorului, sătul să mai rabde, a povestit totul unui angajat al primăriei și atunci au intrat anchetatorii în acțiune.

Aparențele întotdeauna pot înșela, omul pozează într-un fel și n-ai de unde să știi. Sunt lucruri care au fost ascunse. Pozarea lor ca familia a fost ok”, a spus administratorul primăriei, Costică Crăciun.

Înainte ca agresorul să fie arestat, mama și copiii au fost luați de asistenții sociali și duși într-un adăpost. Familia a rămas sub protecția primăriei Dolhești  și a Direcției de Protecție a Copilului.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tragedie pe litoral! Cristian a murit pe loc, după ce iubita lui s-a înfipt cu mașina într-un stâlp! Tânăra este în comă

Mama Geta a răbufnit după ce i-a văzut pe Culiță și Iancu Sterp fumând: „Vă faceți de râs!”

Destin tragic al unui puști de 15 ani! Daniel a murit, spulberat de un șofer care a adormit la volan! ”I-a spulberat ca pe popice”

Orașul care vrea să lanseze aplicația prin care să-ți rezervi un loc pe plajă! Tot efortul este pentru a se respecta distanțarea socială

Ce nu ai voie să faci în interiorul secțiilor de votare. Care sunt regulile Alegerilor Locale 2020

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies