Copiii celebrei gimnaste Aurelia Dobre au un succes incredibil în America! Dobre Brothers au milioane de abonați și fac turul marilor televiziuni FOTO

Aurelia Dobre (46 de ani) a fost o multiplă campioană mondială și olimpică la gimnastică, stabilită din 1991 în Statele Unite.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Românca Aurelia Dobre (46 de ani) a fost o multiplă campioană mondială și olimpică la gimnastică, stabilită din 1991 în Statele Unite. În America, Aurelia s-a căsătorit cu Boz Mofid, un instructor sportiv, cu care are patru băieți mari, cu toții îndrăgostiți de gimnastică: Cyrus, Darius și gemenii Lucas si Marcus. Cei patru băieți și-au făcut de ceva vreme o trupă, intitulată Dobre Brothers, care se bucură de un succes enorm în mediul online, unde au strâns peste 7 milioane de abonați pe Youtube.

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci s-a mutat lângă București! Doamna Ștefania stă la casă, în Pantelimon FOTO

Citeste si: Sandra Izbașa, fotografie supersexy! Fosta mare gimnastă își face o carieră și în film FOTO

Dovadă a succesului fulminant înregistrat, băieții Aureliei Dobre - care cântă, dansează, fac sport, vlogging - sunt invitați la toate marile posturi tv americane, unde vorbesc despre experiențele lor. Recent, Dobre Brothers au plecat într-un mare turneu național, care se va încheia în luna octombrie, urmând a avea reprezentații din Boston și Chicago până în Los Angeles și New York! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate