Copil de doi ani răpit din fața curții bunicilor: ''De trei ori mi-a spus că a visat că trebuie să ia un copil"

Un băiețel de doi ani și jumătate din Râmnicu Sărat a fost răpit luni, 25 iulie, din fața curții bunicilor de un bărbat necunoscut.

Autor: Redactia WOWbiz

In articol:

Copilul se afla la bunicii săi, iar pentru câteva momente a fost lăsat în grija unei rude. Un individ în vârstă de 33 de ani s-a strecurat prin gard și într-o clipă a luat-o cu băiețelul la fugă.

Fratele bunicii a început să strige după acesta, realizând că ceea ce se întâmplă este real și nu este vorba despre o glumă. Când a ieșit pe drum, bunica l-a văzut pe fratele ei care i-a luat individului copilul din brațe.

„Am ieşit. Aproape de trecerea de pietoni, l-am văzut pe fratele meu cum i-a luat copilul din braţe unui individ", a declarat bunica băiatului.

răpire copil, băiețel răpit, Râmnicu Sărat copil răpit, Râmnicu Sărat

Bunica băiatului răpit 

[Sursa foto: observatornews.ro]

Citeste si: „Alexandra nu este decedată” Răsturnare de situație în dosarul Caracal! Părinții victimei cer ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Motivul pentru care individul a vrut să îl răpească pe copil

Întrebat de bunică de ce a vrut să răpească baiețelul, individul a dat un răspuns șocant, spunând că într-un vis pe care l-a avut trebuia să ia un copil. Acesta reușit să plece, iar rudele băiețelului au anunțat Poliția imediat după ce și-au revenit din șoc. Individul a fost găsit de către polițist în apropierea locului comiterii faptei și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Tânărul a fost interceptat în scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Vâlcelele", a declarat Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Dacă individul a avut discernământ în momentul comiterii infracțiunii, acesta riscă mulți ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Ce trebuie să facă părinții în cazul răpirii copilului

În cazul unei situații de răpire sau dispariție care pune în pericol viața sau sănătatea copilului există mecanismul „ALERTĂ RĂPIRE COPIL!“. Acesta este un mecanism complementar activităților desfășurate de Poliție și Parchet.

Mecanismul poate fi declanșat doar dacă vârsta copilului este sub 18 ani și dacă acesta se află în anumite situații. Printre situații se enumeră răpirea în prezența unor martori, din datele de anchetă sau circumstanțe rezultă că viața sau sănătatea îî sunt puse în pericol și dacă informațiile deținute pot duce la identificarea victimei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Unde a fost găsită o fetiță răpită acum doi ani! Când s-a uitat mai bine, polițistului nu i-a venit să creadă

„Alexandra nu este decedată” Răsturnare de situație în dosarul Caracal! Părinții victimei cer ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

Un băiețel român, răpit chiar sub ochii mamei, în Italia! Cine este principalul suspect

S-au terminat problemele pentru 5 zodii. Urmează o perioadă incredibilă

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

China trimite trupe în Rusia. Breaking News

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies