Copil de șase ani, abuzat sexual de propria mamă, o româncă din Italia! Îi arunca resturi de mâncare pe jos și îl obliga să o privească în timp ce se prostitua

O femeie de 29 de ani este acuzată de fapte greu de închipuit. A fost condamnată la zece ani de închisoare de autoritățile italiene.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Copil de șase ani, abuzat sexual de propria mamă, o româncă din Italia! Îi arunca resturi de mâncare pe jos și îl obliga să o privească în timp ce se prostitua


In articol:

Românca stabilită în Italia și-a abuzat sexual fiul de șașse ani, pe care l-a luat de la bunicii din țară și l-a dus în italia, acolo de „în învăța cum trebuie să facă sex”, împreună cu partenerul ei de viață. Atunci când micuțul încerca să opună rexistența, era bătut. Totul a ieșit la iveală atunci când o vecină și-a dat seama că în casa celor doi români se întâmplă lucruri revoltătoare și a anunțat carabinierii.

Coșmarul a început în anul 2016, atunci când mama a decis să-l ia pe copilul crescut de bunici și să-l ducă în orașul Terni din Italia, acolo unde ea practica prostituția. "Am urmărit să văd ce se întâmplă. Copilul a stat o oră în pielea goală, închis în balcon", le-a spus carabinierilor vecina care i-a dat de gol pe femeie de 29 de ani și pe concubinul ei de 34 de ani.

Citeste si: Adevarul despre ce se intampla acum intre Bianca si Livian de la Puterea dragostei: s-au certat, si-au dat block, dar vorbesc nonstop la telefon

Copilul de șase ani a trecut prin traume majore

Copilul de șase ani asista la orgiile sexuale petrecute în casa în care locuia. În plus, mama lui îl obliga să o privească scene erotice în timp ce avea clienți. Anchetatorii au mai descoperit că femeia îl obliga să stea dezbrăcat în casă și îl hrănea cu resturi de mâncare pe care i le arunca pe jos.

"Concluzia finală a investigatorilor a fost că cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituţie infantilă şi alte activităţi de acest gen, motiv pentru care în luna noiembrie 2016 au fost puşi sub arest. Minorul a fost transferat apoi într-o structură protejată din Umbria şi a stat acolo până în luna martie a anului 2017 când un judecător a decis să-l încredinţeze din nou bunicilor săi din România care l-au crescut pe băiat până să plece în Italia şi care nu erau la curent cu intenţiile fiicei lor... Copilul, care acum are 10 ani, şi-a revenit, ne-au transmis rudele sale, dar a fost nevoie de asistenţa unui psiholog pentru o perioadă îndelungată. Acum e bine însă, învaţă foarte bine la şcoală şi bunicii au foarte mare grijă de el.", au scris ziariştii de la rotalianul.com despre acest caz terifiant.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate