Copilă de 10 ani, racolată pe Facebook de către un tânăr de 30 de ani. A fost salvată de către mama ei

O tânără mamă din Timiş a reuşit să dea pe mâna Poliţiei un individ care îi făcea avansuri fiicei sale de numai 10 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Copilă de 10 ani, racolată pe Facabook de către un tânăr de 30 de ani


In articol:

Tânărul în vârstă de 30 de ani a început cu atingeri indecente şi a continuat cu propuneri vulgare pe Facebook.

Mama: Am fost într-o seară la un priveghi cu fetiţa unde se afla şi individul, acolo a început să o atingă. A atins-o pe picior şi în spate pe fund.

Bărbatul este din aceeaşi localitate cu fetiţa de numai 10 ani pe care a pus ochii.

Fata i-a povestit totul mamei de avansurile acestuia, iar când individul a abordat-o din nou pe Facebook, femeia a preluat discuţia cu el în numele fiicei. Aşa a văzut că tânărul îi făcea propuneri indecente minorei.

Mama: Am încercat să mă stăpânesc şi să port o discuţie cu el ca să văd unde vrea să ajungă. El insista şi ţinea numai decât ca în seara aceea să se întâlnească cu ea.

Femeia a strâns dovezi pentru a le da poliției. Oamenii legii l-au supravegheat pe indivit timp de câteva luni, aceștia bănuiesc că fetiţa nu ar fi singura victimă. Tânărul a fost arestat în cursul zilei de marți.

Vinovatul susține că nu avea discernământ

Vinovat: Am fost băut, îmi asum greşeala, n-o să mă mai ating de ea nici la o sută de metri distanţă şi atâta tot.

Reporter: Îţi pare rău?

Vinovat: Da!

Reporter: Este singurul copil pe care l-ai abordat până acum?

Vinovat: Da!

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ TImiş: "Bărbatul de 30 de ani cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie propus pentru luarea unei măsuri preventive.

Cazul ridică un semnal de alarmă. Statisticile la nivel mondial arată faptul că peste 70 la sută din copiii cu vârste între 13 și 17 ani primesc periodic mesaje în mediul online. În viaţa reală este puţin mai greu să intri în contact cu un pedofil, însă în mediul virtual acest lucru se întâmplă doar la un click distanţă.

Ieri a fost Ziua Siguranţei pe Internet, iar poliţiştii recomandă părinţilor să îi supravegheze pe copii astfel încât aceştia să nu deveni ţinte sigure ale infractorilor."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate