Copilul minune, considerat un geniu la doar 12 ani. Puștiul se pregătește să devină student la o vârstă fragedă

Copilul considerat un geniu la o vârstă foarte fragedă. Ce vrea să devină puștiul minune!

Caleb Anderson
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

 

Caleb are 12 ani și este considerat un adevărat geniu. Puștiul este membru oficial MENSA încă de la vârsta de 3 ani, însă nu s-a putut bucura niciodată de o copilărie normală, în adevăratul sens al cuvântului. Copilul minune a fost întotdeauna cu mult peste nivelul prietenilor săi sau al colegilor de școală.

Tocmai din acest motiv era și marginalizat și batjocorit de restul colegilor, care-l invidiau. Caleb a uluit întreaga lume cu performanțele sale.

Puștiul minune, batjocorit de colegii lui

Toți puștii de vârsta lui erau invidioși pe Caleb și îi purtau pică, din simplul fapt că el era mult mai inteligent. La doar 9 luni, Caleb citea deja limbajul semnelor, iar la 2 ani era expert în calcule matematice. Pare ceva uimitor, însă adolescentul este pasionat de inginerie aerospațială. Caleb visează la vârsta de 12 ani să lucreze pentru Elon Musk, fondatorul companiei Tesla şi SpaceX.

Nu sunt foarte inteligent. Pur și simplu asimilez informațiile foarte repede. Dacă învăț repede, atunci pot avansa repede. ”, a explicat puștiul minune.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Caleb Anderson
Caleb Anderson

Pe lângă faptul că este foarte inteligent, adolescentul este și foarte modest. Caleb Anderson, la doar 12 ani urmează să devină cel mai tânăr student de la Georgia Institute of Techology. Este un copil special, cu o inteligentă nemaivăzută. În present, Caleb nu a fost admis, însă a vizitat deja laboaratoarele în care ar putea să facă experimente cât mai curând.

Este un candidat ideal pentru programul nostru și poate avea un succes mare”, spune Mark Costello, profesorul acestuia.

Caleb are un coeficient de inteligență cu care doar 2% din oameni se pot lăuda. Potrivit presei străine, puștiul minune, la doar 4 săptămâni de viață, o copia pe mama lui, iar mai târziu, la 9 luni știa limbajul semnelor.

Nu cred că a existat un lucru, din ceea ce a făcut Caleb până acum, care să ni se pară normal”, a explicat Clair Anderson, mama lui Caleb.

La școală, Caleb era marginalizat și batcojorit, tocmai pentru că el era mereu cel mai bun. ” Copiii mă priveau de sus și se comportau cu mine ca și cum aș fi o anomalie. Ceea ce sunt, într-un fel”, a spus puștiul. Caleb a început de atunci să studieze inginerie aerospațială și vrea să își termine studiile și să lucreze pentru Elon Musk.

foto- cbsnews.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dureros! Actriţa Nataşa Raab, de nerecunoscut! Chinuită de o boală gravă, distrusă de moartea soţului! Ultima ei dorinţă

Ce ”noroc” are Lidia Buble la bărbați! Și Costin, fratele Elenei Gheorghe, e divorțat și cu copil! Dezvăluiri exclusive

Anisia Gafton, dezvăluiri din Ferma: Mihaela Rădulescu îl plăcea pe Andrei Stoica

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Ludovic Orban e în stare de ȘOC. Este bomba zilei pe scena politică (SURSE)

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies