Copilul Monicăi Anghel, victimă a bullying-ului! Artista a fost nevoită să îl mute la altă școală! | EXCLUSIV

Monica Anghel și-a mutat copilul la altă școală, după ce acesta a fost vitimă a bullying-ului.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Monica Anghel se numără printre cei mai mari și de valoare artiști ai României. Aceasta este una din vocile cele mai puternice, având o carieră presărată numai cu succesuri. Artista are și un fiu pe care îl iubește și cu care se mândrește enrom.

Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului

Monica Anghel vrea să își vadă băiatul mereu fericit, astfel face orice pentru el. Fenomenul de bullying este extrem de răspândit în țara noastră și nu numai, iar, din păcate, recent, fiul Monicăi Anghel a fost victima acestuia. Într-un interviu exclusiv cu WOWbiz.ro, cântăreața ne-a spus cum a fost nevoită să îl mute la școală pentru a-i fi bine copilului său.

"Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fots victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră.", a declarat Monica Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: „Nu, te rog!”. Incident revoltător într-un parc din Ilfov! Doi minori au fost umiliți și agresați fizic de un adolescent. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe Internet- kanald.ro

Citeste si: „Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale- stirileprotv.ro

Citeste si: Monica Anghel, susținută din umbră în procesul transformării: ”Îți dă niște cârlige de care să te agăți”. Vedeta a slăbit 30 de kilograme

De ce a primit bullying fiul Monicăi Anghel?

Copiii din ziua de azi au tendința de a fi răutăcioși cu cei din jurul lor. Monica Anghel enumeră o serie de factori care i-ar putea influența să fie așa, trăgând un semnal de alarmă asupra acestui fenomen de bullying.

"Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze.", a mai spus Monica Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Conform unei statistici la nivel european, România se află pe locul 3 în topul țărilor în care are loc fenomenul de bullying. Mulți dintre copii refuză să mai meargă la școală din această cauză, precum a fost și în cazul fiului Monicăi Anghel. Este important să acordăm importanță acestui subiect și să vem grijă să le oferim cea mai bună educație copiilor noștri, ajutându-i să înțeleagă că unele lucruri îi pot răni grav emoțional pe alții.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mioara Velicu, Doamna cântecului popular moldovenesc, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Povestea Serenei și a piesei cu milioane de vizualizări pe YouTube. Pădurea exotică din videoclipul „Safari”, creată într-un apartament din București

„Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale

Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?

„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

În ce stare se află acum make-up artistul Dana Roba după ce a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei: "Să spună o rugăciune, este suficient”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies