Corina Bud, imagini de infarct! Cum arată vedeta la aproape 40 de ani

Corina Bud mai are un pic și împlinește 40 de ani, însă este la fel de sexy ca o tânără de 20.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Vedeta se afișează constant în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Recent, cântăreața a publicat câteva fotografii de infarct pentru bărbați.

De ce s-ar fi despărțit Corina de Nelu Bud

Nelu Bud și Corina au format un cuplu timp de aproape 20 de ani. Cei doi au un băieţel de aproape 10 ani, care se numeşte Robin.

fara descriere

După divorțul celor doi, un apropiat al cuplului a vorbit la TV despre despărțirea lui Nelu de Corina.

„Ei sunt despărţiţi de anul trecut. Căsătoriţi au fost. S-a făcut cununia civilă după ce l-au făcut pe băieţel. Relaţia dintre ei nu mai merge de mulţi ani. Se ştia de la început cine e el. Cred că s-a săturat ea. Foarte mult timp s-a făcut că nu vede, nu aude, dar deja s-a săturat şi ea. De avut a avut mai multe, nu doar una sau două. Da, a avut relaţii diferite. Acum, Corina ce să facă. Acum a fost prea mult şi a spus că se desparte de ea. Până n-a fost pe faţă, a acceptat ea. Nelu Bud are vreo cinci fraţi. E o telenovelă întreagă. El are o afacere imobiliară, hoteluri, complexuri imobiliare. Tatăl său a fost mare crai. Din câte am auzit, cei cinci fraţi nu sunt cu aceeaşi mamă. Doi ştiu sigur că sunt fraţi buni, restul sunt vitregi. Tatăl îl ajută pe Nelu Bud să conducă afacerea. Anul trecut când a fost nunta Danei, sora lui, a venit Corina cu copilul. El a venit separat, altă dată. Aici deja se ştia că au fost probleme“, a fost mărturisirea apropiatului celor doi, făcută în direct în urmă cu trei ani.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate