Corina Caragea, tentata sa renunte la jobul in televiziune! "M-am gandit sa dispar din viata publica"

Vedeta de televiziune a dezvaluit ca a avut momente in care si-a dorit sa nu mai apara pe micul ecran, sa se retraga si sa faca altceva.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere"Da, m-am gândit să dispar din zona publică. Şi apoi mi-am revenit, aducându-mi aminte că trebuie să îmi asum drumul pe care am păşit de bunăvoie. Limita între viaţa publică şi cea privată este invizibilă pentru mulţi oameni orbiţi de click-uri, like-uri şi bani. Eu nu renunţ la ea însă. Mai greu este pentru cei dragi mie, oameni normali, necunoscuţi, care nu au nicio vină şi nu îşi doresc să fie vizibili. Şi în mare parte prietenii mei nu sunt parte din showbiz", a declarat Corina Caragea pentru Ring.

fara descrierePrezentatoarea are un blog pe care scrie foarte des si pe care atinge subiecte diverse. "(...) momentele mele private rămân aşa – private. Dacă oamenii mă văd în fiecare seară în sufrageria lor la TV, nu înseamnă că eu îi invit în dormitorul meu. Există o limită a intimităţii pe care nu vreau să o treacă nimeni", a completat frumoasa bruneta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate