Corina Chiriac a fost invitata la intalnirea dintre Preafericitul Daniel si Patriarhul Chiril al Rusiei! Marea cantareata a fost coplesita!

Corina Chiriac este foarte credincioasa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Corina Chiriac este una dintre cele mai credincioasa artiste si nu a putut rata evenimentul recent din sanul Bisericii Ortodoxe Romane, vizita Patriarhului Chiril al Rusiei. Cantareata a fost la Patriarhie, unde s-a fotografiat alaturi de mai multe fete bisericesti, si s-a declarat coplesita. (vezi declaratiile Corinei Chiriac despre cum a fost inselata)

fara descriere

"Spre enorma mea bucurie, Sarbatoarea Sfantului Dumitru Basarabov din dealul Patriarhiei, a fost luminata de vizita Prea Fericitului Patriarh Chiril al Moscovei si al intregii Rusii care a acceptat invitatia adresata dinsului de catre Preafericitul Patriarh Daniel. Am recunoscut in delegatia rusa prezenta Mitropolitului Hilarion Alfaev, un mare compozitor rus de muzica simfonica religioasa si invit pe aceasta cale pe iubitorii de muzica serioasa sa caute pe youtube din lucrarile sale, mai ales simfonia dedicata Sfintelor Patimiri ale Mintuitorului Iisus Hristos”, a postat Corina Chiriac.

fara descriere

 „Am participat cu enorma emotie la slujbe si la editia a zecea a Festivalului de muzica Bisericeasca "Laudati pe Domnul " care a avut loc in Palatul Patriarhiei , in Aula Magna numita "Teoctist Patriarhul " . Am avut enorma bucurie sa-l intilnesc acolo pe inalt Prea Sfintitul Parinte Ioan Selejean, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului si sa primesc Binecuvintare de la Sfintia Sa pentru sanatatea si activitatea mea viitoare. Doamne, iti multumesc. Sa fii Binecuvintat.”, a mai scris cantareata.

fara descriere

fara descriere

Uite-o pe Corina Chiriac in platoul emisiunii lui Teo Trandafir

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate