Vedete

Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti! Masina condusa de celebra cantareata a fost lovita de viscol si acoperita cu sare!

Corina Chiriac a condus in conditii vitrege pe autostrada Constanta-Bucuresti, pe viscol si vizibilitate redusa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti! Masina condusa de celebra cantareata a fost lovita de viscol si acoperita cu sare!icon photo

Corina Chiriac a avut parte de un drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti, la volanul masinii personale. „Duminica aveam de gind sa iau masa de prinz cu alti prieteni din Constanta si pe urma sa plec la Bucuresti. La 5 dimineata insa, m-a trezit viscolul care urla pe mare si se zbatea in geamurile solide ale camerei mele de la hotel. Nu sunt o persoana " de dimineata" ...dar m-am speriat un pic...O clipa m-am gindit cum ajung eu la Bucuresti?”,  a postat Corina Chiriac. (vezi cati bani castiga Corina Chiriac din muzica)

Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada: Masina a fost leganata de rafalele de vant

Celebra cantareata a continuat relatarea. „Ca nu-mi place sa conduc iarna si in nici un caz pe viscol...La 7 dimineata am incalzit masina, la 8 dimineata urcam pe autostrada si incepea un drum greu...Nu eram multi „nebuni” pe Autostrada Soarelui Duminica Dimineata pe Viscol...Conduc un Opel Insigna care e o masina solida si grea...dar pe care o cam leganau rafale de vint intre cele doua sleauri...Toti ( citeva masini ) mergeam cu 40 km.pe ora cel mult...”, a dezvaluit Corina Chiriac despre drumul de cosmar pe autostrada.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune