Vedete

Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti! Masina condusa de celebra cantareata a fost lovita de viscol si acoperita cu sare!

Corina Chiriac a condus in conditii vitrege pe autostrada Constanta-Bucuresti, pe viscol si vizibilitate redusa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti! Masina condusa de celebra cantareata a fost lovita de viscol si acoperita cu sare!icon photo

Corina Chiriac a avut parte de un drum de cosmar pe autostrada Constanta-Bucuresti, la volanul masinii personale. „Duminica aveam de gind sa iau masa de prinz cu alti prieteni din Constanta si pe urma sa plec la Bucuresti. La 5 dimineata insa, m-a trezit viscolul care urla pe mare si se zbatea in geamurile solide ale camerei mele de la hotel. Nu sunt o persoana " de dimineata" ...dar m-am speriat un pic...O clipa m-am gindit cum ajung eu la Bucuresti?”,  a postat Corina Chiriac. (vezi cati bani castiga Corina Chiriac din muzica)

Corina Chiriac, drum de cosmar pe autostrada: Masina a fost leganata de rafalele de vant

Celebra cantareata a continuat relatarea. „Ca nu-mi place sa conduc iarna si in nici un caz pe viscol...La 7 dimineata am incalzit masina, la 8 dimineata urcam pe autostrada si incepea un drum greu...Nu eram multi „nebuni” pe Autostrada Soarelui Duminica Dimineata pe Viscol...Conduc un Opel Insigna care e o masina solida si grea...dar pe care o cam leganau rafale de vint intre cele doua sleauri...Toti ( citeva masini ) mergeam cu 40 km.pe ora cel mult...”, a dezvaluit Corina Chiriac despre drumul de cosmar pe autostrada.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune