Corina Dănilă îndeamnă la solidaritate în timpul pandemiei de coronavirus: „E momentul sa fim mai apropiați cum n-am fost vreodată, chiar acum când trebuie să păstrăm distanța dintre noi!”

Corina Dănilă îndeamnă la solidaritate după ce s-a decretat starea de urgență.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Corina Dănilă îndeamnă la solidaritate, într-un mesaj pe care vedeta de televiziune l-a postat zilele trecute. “Suntem în stare! Depășim urgența! Împreună! E momentul sa fim mai apropiați cum n-am fost vreodată, chiar acum când trebuie să păstrăm distanța dintre noi!„, a scris Corina. (citește anunțul cutremurător al lui Garcea, afectat de coronavirus)

Citeste si: Grupa de sânge predispusă la infecția cu coronavirus. Iată ce au descoperit cercetătorii chinezi

Citeste si: Noul coronavirus poate supravieţui timp de mai multe ore în aer liber, relevă un studiu

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

„Lăsăm panica deoparte, stăm acasă și menținem strict igiena! Un gând bun tuturor celor care trag din greu în această perioadă, pentru ca nouă să ne fie mai ușor: medici, asistente, personal medical, șoferi de pe ambulanțe, inspectori sanitari, farmaciști, vânzători, polițiști și, nu în ultimul rând, jurnaliști!! Mulțumesc!! Plecăciune!!”, a încheiat vedeta.

Corina Dănilă îndeamnă la solidaritate în timpul pandemiei. România  a intrat în stare de urgență 

Luni dimineață, România  a intrat în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, într-o declarație de presă, că activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice va fi suspendată. Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior.

Ministrul a mai anunțat că se suspendă suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religoase, sportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise.Se interzice desfăşurarea oricărui eveniment care presupune participare a peste 100 de persoane în spaţii deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanţa între participanţi trebuie să fie de peste un metru. De asemenea, se suspendă toate zboruile către şi dinspre Spania, pentru 14 zile, din 18 martie, ora 18.00.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primar din Gorj amenințat de o localnica intoarsa din Spania: "A zis că îmi dă un pui de coronavirus"

Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Singura veste bună în plină epidemie de Coronavirus. Surpriză pentru bucureșteni

Nicoleta Nucă, mesaj dur pe internet, în plină pandemie de coronavirus: „Facem provizii ca pentru Apocalipsă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies