Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria: „Universul ne duce in locurile in care sufletul nostru are nevoie sa ajunga”

Aflata intr-o calatorie in Israel, Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curand, Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria. Vedeta de televiziune calatoreste des in Israel, acolo unde participa la spectacole dedicate romanilor stabiliti in Tara Sfanta. Fire credincioasa, Corina viziteaza de fiecare data lacasuri de cult. „Uneori, Universul ne duce in locurile in care sufletul nostru are nevoie sa ajunga, pentru a vedea totul mai clar..Sunt recunoscatoare ca am putut ajunge din nou in aceste locuri sfinte!”, a marturisit, la un moment dat, Corina.

Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria. Biseirca este la poalele Muntelui Maslinilor

La ultima vizita, Danila a fost la Mormantul Fecioarei Maria de la Ierusalim, aflat intr-o biserica asezata in Valea lui Iosafat, la poalele Muntelui Maslinilor. Biserica zidita pe locul unde a fost inmormantata, pentru scurt timp, Maica Domnului, este o biserica semi-ingropata, in forma de cruce, in care se ajunge coborand o serie de trepte din lespezi de piatra. (vezi ce i-a transmis Corina Danila impostoarei care s-a folosit de imaginea ei)

Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria. A fost si la raul Iordan

La Ierusalim, Corina Danila s-a rugat in genunchi la mormantul Fecioarei Maria, in fata unui altar cu o icoana uriasa. Cu alte ocazii, Corina a vizitat Zidul Plangerii, Mormantul Sfant, Biserica Sfantului Mormant, dar si Gradina Ghetsimani, aflata la poalele Dealului Maslinilor.  Cel mai emotionant moment s-a petrecut, insa, atunci cand Corina s-a dus pe malul raului Iordan, acolo unde a fost botezat Isus Christos.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: