Cornel Galeş îşi întregeşte noua familie: ”Mi-aş dori ca Alexandra să fie şi fiica mea!” Ce spune tânăra despre relaţia dintre fostul soţ al Ilenei Ciuculete şi mama ei, Viviana

După ce s-a spus că are o relaţie cu Viviana, Cornel Galeş a fost surprins în aeroport, în timp ce o lua pe fiica acesteia, Alexandra, semn că relaţia lor este foarte apropiată.

Autor: T.S.

”Da, a venit domnul Galeş să mă ia de la aeroport. Ne înţelegem bine. Mă înţeleg bine cu toţi oamenii din jurul mamei. Eu sunt fericită cu orice decide mama.”, a măruturisit ea.

De cealaltă parte, Cornel Galeş a spus că o place pe Viviana.: ”Îmi place totul la Viviana. E o femeie cum nu prea mai există în ziua de astăzi.


”Mama este eroul meu. Pe mine nu m-ar deranja o relaţie cu oricine dacă ea e fericită cu decizia luată.”
, a mai spus Alexandra, fiica Vivianei.

”Despre asta vorbeam. Despre ce am luat cu mine. Nu înţelegea. A fost lung drumul. Nu mi-a fost. Am vorbit despre cum am călătorit, despre cum a fost pe drum, despre ce program am azi. O să luăm masa împreună, dar nu ştiu dacă va fi şi Cornel. ”, a mai spus fiica Vivianei.

Mai mult de atât, la câteva ore după ce au fost surprinşi împreună în aeroport, cei doi au venit împreună în direct, la WOWbiz.

”Îl cunosc pe Cornel de aproape o lună de zile.”, a mai spus Alexandra, zisă Sasha, atunci când a fost întrebată de către Andreea de cât timp îl cunoaşte pe fostul soţ al Ilenei Ciuculete.”Este un copil extraordinar, pe care şi l-ar dori oricine. Uite cât de dulce este.”, a mai spus Cornel despre Alexadra.

”Am 18 ani, sunt în clasa a XXI-a, sunt la liceu în Spania, de patru luni.”, a mai spus ea.

De asemenea, Cornel a spus că pe lângă şcoală ea se ocupă şi de business.  

”Îmi place la Cornel faptul că îi dă o stare de bine, iar mama de oameni de genul ăsta are nevoie în jurul ei. Mama nu-l iubeşte pe Cornel. Îl cunoaşte de puţin timp. Din ce ştiu eu, nu-l iubeşte.”, a spus Alexandra în direct, la WOWbiz.  

”Prima dată nu mi-a zis de relaţie, am aflat de la ştiri. Cum să se căsătorească? Păi, cum, Cornel? Nu mi-ai zis? Credeam că voi fi domnişoară de onoare.”,

a mai mărturisit ea, atunci când a fost întrebată dacă ştie că cei doi s-ar căsători.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

IMAGINI INCENDIARE! Daniela Crudu si Loredana Chivu, show fierbinte! Bruneta, aproape dezbracata in bratele lui Jean de la Craiova! Cum au fost surprinsi cei trei

Marisa, câştigătoarea ”Bravo, ai stil”, noul membru al emisiunii WOWbiz! Andreea Mantea a făcut anunţul în direct!

Veşti proaste de la Montreal! Larisa Iordache s-a accidentat grav şi va rata Campionatul Mondial

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se...

„A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa.” Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire?

Momente sfâșietoare pentru Alina Sorescu. Alexandru Ciucu le-a luat pe fetițele sale pentru prima dată la el. Micuțele își iau rămas bun de la mama lor, cu ochii în lacrimi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies