Cornel Gales, mesaj catre colegii de scena ai Ilenei Ciuculete! Ce gest va face vaduvul in ziua parastasului! EXCLUSIV

Cornel Gales transmite prin intermediul WOWbiz.ro un mesaj catre colegii de scena ai sotiei sale iubite, Ileana Ciuculete, la un an de la moartea ei.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Saptamana viitoare se va implini un an de la trecerea in nefiinta a Ilenei Ciuculete, artista a carei moarte a surprins si tulburat peste masura, in 2017.   (Secretul despre adevarata suferinta a Ilenei Ciuculete) 

Sambata, pe 10 martie, va avea loc comemorarea cantaretei de muzica populara, slujba de la biserica, sfintirea mormantului si masa pe care vaduvul Cornel Gales o va da de sufletul celei plecate pentru totdeauna dintre noi.

Cornel Gales a stabilit programul comemorarii Ilenei Ciuculete si a pregatit toate cele trebuincioase pentru ziua respectiva. Slujba de pomenire va avea loc incepand cu ora 09:00, la Biserica Costeasca din Chitila, acolo unde slujeste parintele duhovnic al Ilenei Ciuculete.

Ulterior, cei care vor dori vor merge la cimitirul Straulesti 2, la locul de veci al artistei, pentru a aprinde lumanari si a depune flori. La final, cei ramasi se vor intoarce la Biserica Costeasca pentru a participa la masa.

Cornel Gales, mesaj catre colegii de scena ai Ilenei Ciuculete. Ce transmite vaduvul!

“Profit de ocazie si ii invit pe toti colegii Zanicii, toti colegii care au iubit-o sa vina la comemorarea sa. Sa vina la cimitir ca sa aprinda o lumanare si apoi sa mergem impreuna la masa. Va fi o slujba mare si frumoasa si o ocazie buna sa ne amintim de Zanica. Nu am cum sa le telefonez, asa ca ii invit pe aceasta cale. Toti artistii care doresc sa vina la masa sunt bineveniti. Vom servi mancare de post, sarmale fara carne si alte preparate din care sa iasa aburi”, ne-a declarat Cornel Gales.

 

Ce gest va face Cornel Gales la parastasul de un an al Ilenei Ciuculete

“Tot atunci, o sa impart unei femei haine pentru Zanica. O imbrac de la A la Z, de la lenjerie de corp, haine normale si de iarna, incaltaminte, poseta, tot ceea ce trebuie. In plus, tot ei ii voi da de pomana o lenjerie de pat, o perna, o pilota, chestii care se dau in astfel de cazuri, la pomenirea de un an”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Cornel Gales a aratat altarul amenajat acasa pentru Ileana Ciuculete! "Daca le raspandeam se crea o stare de plangere continua a sufletului"

Ileana Ciuculete a dezvaluit cum s-a iubit cu sotul ei timp de 26 de ani: “Ce fac eu cu nebunicul meu: tot! Daca-mi vine… si-n baie!”

Cornel Gales a amenajat o capela in casa pentru Ileana Ciuculete! Vaduvul a fost acuzat ca si-a refacut viata cu blonda Vivi EXCLUSIV

Cornel Gales pregateste parastasul de 9 luni pentru Ileana Ciuculete! Decizia neasteptata luata de vaduv! De ce nu va mai chema lumea la masa si nu va mai oferi hrana calda...

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua - Alexandra și Mădălina, ceartă la cuțite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies