Cornel Gales pleaca din tara! Ce le transmite vaduvul fiilor vitregi, dupa ce a fost tarat de ei la Politie! | EXCLUSIV

La cateva zile dupa ce a dat cu subsemnatul la Politie si a trebuit sa faca fata acuzatiilor care i se aduc, Cornel Gales a luat decizia sa paraseasca tara. Inainte de plecarea sa, vaduvul le-a transmis un mesaj acuzatorilor sai, fiii sotiei sale.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

fara descriere

Cornel Gales a primit lovitura de gratie, in Saptamana Mare, din partea fiilor sai vitregi, Mugurel si Cristi Sfetcu. Vaduvul Ilenei Ciuculete, cantareata care s-a stins din viata in primavara anului trecut rapusa de o citoza hepatica, a fost chemat la Politie sa dea declaratii in dosarul care a fost deschis pe numele sau!

Baietii Ilenei Ciuculete i-au facut plangere penala acuzandu-l ca le-ar fi furat averea. (Cum a reactionat Cornel Gales in momentul mortii sotiei sale. Declaratii zguduitoare) 

Vizita la Politie a fost scurta si intreaga poveste i-a lasat un gust amar lui Cornel Gales, mai ales ca totul s-a intamplat in Saptamana Mare.

“Plec din tara. Nu stau aici, plec cat mai departe. Da, o sa plec cu agentia pentru care lucrez, deci in interes de serviciu. Nu mai vreau sa aud si sa mai vad rautatea si uratenia declansata de baieti. O sa muncesc de Sarbatori, e bine ca s-a nimerit sa fiu departe in aceasta perioada. Unde merg nu mai vreau sa spun. Lasa, sa nu mai stie lumea.

Dar o sa ma intorc si o sa continui procesul deschis de fiii sotiei mele. O sa-mi dovedesc nevinovatia si o sa demonstrez tuturor ca sumele vehiculate de ei ca avere lasata in urma de Zanica mea nu exista. In rest, le transmit Sarbatori Fericite celor care au avut grija sa le strice pe ale mele!”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

Dupa cum se stie, baietii Ilenei Ciuculete sustin ca averea mamei lor se ridica la 1 milion de euro si cer jumatate din acesta suma ametitoare.

Anul trecut, cei doi au deschis proces la tribunal si l-au actionat in judecata pe Cornel Gales solicitand redeschiderea succesiunii. In plus, zilele trecute, Mugurel si Cristi Sfetcu au facut o plangere penala la Politie pe numele lui Gales, pe care il acuza de furt de avere.

Totul s-a intamplat in Saptamana Patimilor.

“Copiii mi-au facut plangere penala la sediul Politiei. Da, mi-au facut plangere desi avem proces si ne judecam la tribunal. M-a sunat cineva de la Politie sa-mi spuna ca sunt invitat sa dau declaratii in legatura cu acuzatiile care mi se aduc. M-au facut hot, au spus ca le-am furat averea!

Ei cer niste bani care nu exista. Nu exista! Asemenea mizerie in Saptamana Mare nu credeam sa patesc. Am fost si am dat declaratii in care am spus ca exista un proces pe rol si ne judecam”, a declarat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro, in urma cu doua zile, dupa ce fusese la Politiei si inainte de a pleca din tara.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate