Cornel Gales s-a dezlantuit ca un leu, dupa ce a auzit ca familia Ilenei Ciuculete vrea sa o deshumeze! "Asta se va intampla peste cadavrul meu!" EXCLUSIV

Cornel Gales reactioneaza dur, dupa ce a auzit ca mama si fratele Ilenei Ciuculete, alaturi de fiii Ilenei Ciuculete, doresc sa ii mute locul de veci.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Cornel Gales tuna si fulgera de cand a aflat ultima gaselnita la care ar dori sa apeleze familia sotiei sale. Pe scurt, mama, fratele Ilenei Ciuculete si cei doi copiii ai artistei, Cristi si Mugurel Sfetcu-Ciuculete, au luat hotararea sa solicite aprobari pentru deshumarea trupului neinsufletit al artistei si mutarea sa intr-un alt cimitir. (Cornel Gales a amenajat un altar, acasa, in amintirea sotiei) 

Ma exact, acestia sustin ca locul de veci unde se odihneste marea artista nu ar fi potrivit pentru ea si ca sicriul cu trupul ar trebui mutat in Craiova, pentru a fi mai aproape de familia ei de sange.

Cornel Gales se impotriveste deshumarii trupului Ilenei Ciuculete

La auzul acestor lucruri, Cornel Gales a reactionat ca un leu spunand ca mutarea locului de veci va fi posibila peste cadavrul sau! 

Cornel Gales, atac dur la adresa familiei Ilenei Ciuculete

“Cum poti sa spui tu ca parinte, ca mama sau ca frate asa ceva? Cum poti tu ca fiu sa ceri ca mormantul mamei tale sa fie profanat, deranjat de o toana de-a ta. Cum sa faci asta dupa un an de zile? Cum sa deranjezi somnul cuiva trecut la cele vesnice? Atunci de ce-i mai spune loc de veci, de ce?!

Cei din familie nu au niciun drept sa solicite deshumarea si mutarea intr-un alt cimitir. Nu au nicio putere sa faca asa ceva, nici mama, fratele si nici copiii. Eu sunt sotul ei, eu sunt cel care ii tine slujbele, cel care a trait alaturi de ea zi de zi in ultimii 26 de ani si nu voi permite sa se intample una ca asta!

Asta se va intampla peste cadavrul meu! Cat timp sunt in viata, ma voi opune acestei idei!

Toti marii artisti ai tarii, Ion Dolanescu, Ioana Sararoiu si Maria Tanase, se odihnesc in cimitire mari, centrale si cunoscute, pentru ca oamenii sa vina la ei. Au mai avut si in trecut ideea asta sa o ia si sa o duca la tara, dar asta nu este posibil. In cazul unui artist de talie mare, nu poti sa il duci tu intr-un satuc uitat de lume, doar ca sa iti fie tie bine. Si, in schimb, sa nu mai ajunga nicio alta persoana la el”, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Ce l-a socat pe Cornel Gales in croaziera din India: “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!”

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cornel Gales dupa ce s-a spus ca s-a insurat?

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Cornel Gales, prima declaratie dupa ce s-a spus ca s-a casatorit, in India, cu blonda Vivi! Ce marturisire a facut vaduvul Ilenei Ciuculete EXCLUSIV

A murit "Sfanta" Aspazia Otel! Femeia l-a cunoscut personal pe Arsenie Boca si povestea ca experienta traita alaturi de el i-a schimbat viata

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies