Cornel Marin de la Românii au talent are mâini!? Pe scena a apărut fără brațe, însă toți au avut un șoc când au văzut că în pozele de pe rețelele sociale

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11, apare în fotografii cu mâini pe rețelele de socializare.

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11
Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cornel Marin de la Românii au talent are mâini!? Pe scena a apărut fără brațe, însă toți au avut un șoc când au văzut că în pozele de pe rețelele sociale.

Evident că artistul poartă niște proteze în fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare.

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent

Cornel Marin apare în fotografiile de pe rețelele de socializare cu mâini. Însă în fotografiile artistului sunt de fapt, niște proteze, care îi țin loc de mâini

Cornel Marin, pictorul fără mâini, a impresionat jurații de la Românii au Talent! Artistul a rămas fără mâini în urma unui accident teribil pe care l-a avut la doar 17 ani.

Citeste si: Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent, sezonul 11. Femeia i-a fost alături în cele mai grele momente

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11
Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

Pictorul a venit la Românii au Talent ca să transmită un mesaj puternic: Viața merge înainte orice ar fi!

”Mă numesc Marin Cornel, am 39 de ani și sunt din Constanța. Când încep să pictez un tablou, intru în altă lume, ies din lumea asta în care mă aflu. La vârsta de 7 ani, mama a divorțat de tatăl meu, fiind trei frați și mama singură, muncea foarte mult pentru noi.

Noi aveam niște animale, iar fratele meu mic mergea cu ele pe câmp, iar atunci când le-a pierdut, fratelui meu i-a fost frică să se întoarcă acasă și de atunci nu l-am mai văzut. L-au găsit după o anumită perioadă, era decedat, îl omorâse cineva.
Mama a avut un șoc atunci, iar la scurt timp s-a întâmplat și cu mine...mergeam

cu animalele la păscut, a început o ploaie, iar de la un stâlp de înaltă tensiune m-am electrocutat. Aveam 17 ani. După ce am ieșit din comă, nu știam ce se întâmplă cu mine, m-am uitat la mâini și le-am văzut negre și încă nu realizam ce se întâmplă. Am stat 11 luni în spital și mi s-au amputat ambele mâini.

După ce am ieșit din spital am cunoscut pe cineva, m-am îndrăgostit și asta mi-a dat o forță enormă. După aceea s-a născut fetița mea și am simțit că am o a doua șansă la viață, iar atunci eram încărcat de energie și am început să pictez”, a mărturisit concurentul.

Citeste si: Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Alexandra Dinu: ”Ești un exemplu viu, mulțumim pentru această lecție de viață!”

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11
Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11[Sursa foto: Facebook]

Cornel Marin a primit patru de ”DA”

Marin Cornel a ținut pensula în dinți și a pictat un tablou intitulat ”Tablou speranței” cu care i-a impresionat pe jurații: Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Artistul a câștigat ropote de apaluze și felicitări din partea juraților, profund impresionați de tăria și ambiția pictorului rămas fără mâini.

”Speranța asta trebuie predată din când în când și probabil că ești un foarte în măsură să ne spui ce înseamnă speranța pentru că eu doar la asta mă gândeam”, a spus Andi Moisescu.

Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11
Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent sezonul 11[Sursa foto: Facebook]

”Am tot stat și m-am uitat cum se transformă tabloul, cum poți să spui acolo o poveste. Ești un mesager al acestui mesaj puternic: Dragilor, ridicați-vă că puteți!”, a precizat Andra.

”Mesajul pe care ți l-ai dorit să-l transmiți prin prezența ta aici, a ajuns direct la inima mea și viața trebuie prețuită indiferent de obstacolele peste care trebuie să trecem și tu ești un exemplu viu și îți mulțumim pentru această lecție de viață”, a spus Alexandra Dinu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vezi ce soție frumoasă are Cornel Marin, pictorul fără mâini, de la Românii au Talent, sezonul 11. Femeia i-a fost alături în cele mai grele momente

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Alexandra Dinu: ”Ești un exemplu viu, mulțumim pentru această lecție de viață!”

Marlena Botezatu a ridicat în picioare juriul de la Românii au Talent. Concurenta a fost finalistă la Chefi la cuțite, sezonul 5

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Alexandru Rafila, anunț pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Toți românii trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Miracolul care înspăimântă Rusia. Călugărul mort cu 90 de ani în urmă a luat 10 kg în greutate și pare să transpire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies