Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Alexandra Dinu: ”Ești un exemplu viu, mulțumim pentru această lecție de viață!”

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Artistul a pictat un tablou ținând pensula în dinți.

Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent!
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent! Artistul a rămas fără mâini în urma unui accident. Pictorul i-a impresionat pe jurați cu talentul său.

Cornel Marin, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent!

Cornel Marin a fost victima unui accident nefast în copilărie, în urma căruia a rămas fără mâini. Pictorul și-a spus povestea la Românii au Talent, acolo unde a venit ca să transmită un mesaj puternic: Viața merge înainte orice ar fi!

”Mă numesc Marin Cornel, am 39 de ani și sunt din Constanța. Când încep să pictez un tablou, intru în altă lume, ies din lumea asta în care mă aflu. La vârsta de 7 ani, mama a divorțat de tatăl meu, fiind trei frați și mama singură, muncea foarte mult pentru noi.

Noi aveam niște animale, iar fratele meu mic mergea cu ele pe câmp, iar atunci când le-a pierdut, fratelui meu i-a fost frică să se întoarcă acasă și de atunci nu l-am mai văzut.

L-au găsit după o anumită perioadă, era decedat, îl omorâse cineva.

Citeste si: Cine sunt jurații de la Românii au Talent 2021. Vezi cine l-a înlocuit pe Mihai Petre în sezonul 11

Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent!
Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent![Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Mama a avut un șoc atunci, iar la scurt timp s-a întâmplat și cu mine...mergeam cu animalele la păscut, a început o ploaie, iar de la un stâlp de înaltă tensiune m-am electrocutat. Aveam 17 ani. După ce am ieșit din comă, nu știam ce se întâmplă cu mine, m-am uitat la mâini și le-am văzut negre și încă nu realizam ce se întâmplă. Am stat 11 luni în spital și mi s-au amputat ambele mâini.

După ce am ieșit din spital am cunoscut pe cineva, m-am îndrăgostit și asta mi-a dat o forță enormă. După aceea s-a născut fetița mea și am simțit că am o a doua șansă la viață, iar atunci eram încărcat de energie și am început să pictez”, a mărturisit concurentul.

Citeste si: Marlena Botezatu a ridicat în picioare juriul de la Românii au Talent. Concurenta a fost finalistă la Chefi la cuțite, sezonul 5

Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent!
Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent![Sursa foto: Captură YouTube]

Cornel Marin, pictorul fără mâini, a primit patru de ”DA”

Cornel Marin a ținut pensula în dinți și a pictat un tablou intitulat ”Tablou speranței” cu care i-a impresionat pe jurații: Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Artistul a câștigat ropote de apaluze și felicitări din partea juraților, profund impresionați de tăria și ambiția pictorului rămas fără mâini.

”Speranța asta trebuie predată din când în când și probabil că ești un foarte în măsură să ne spui ce înseamnă speranța pentru că eu doar la asta mă gândeam”, a spus Andi Moisescu.

Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent!
Marin Cornel, pictorul fără mâini, moment impresionant la Românii au Talent![Sursa foto: Captură YouTube]

Artistul a primit patru de ”DA” și a trecut în etapa următoare.

”Am tot stat și m-am uitat cum se transformă tabloul, cum poți să spui acolo o poveste. Ești un mesager al acestui mesaj puternic: Dragilor, ridicați-vă că puteți!”, a precizat Andra.

”Mesajul pe care ți l-ai dorit să-l transmiți prin prezența ta aici, a ajuns direct la inima mea și viața trebuie prețuită indiferent de obstacolele peste care trebuie să trecem și tu ești un exemplu viu și îți mulțumim pentru această lecție de viață”, a spus Alexandra Dinu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marlena Botezatu a ridicat în picioare juriul de la Românii au Talent. Concurenta a fost finalistă la Chefi la cuțite, sezonul 5

Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au Talent. Vezi ce spune vedeta despre noul său proiect

Cine sunt jurații de la Românii au Talent 2021. Vezi cine l-a înlocuit pe Mihai Petre în sezonul 11

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Viviana Sposub se mărită cu George Burcea! Andreea Bălan, în stare de șoc. Va face pasul cel mare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. Eminescu iubea marea, da nu voia Dobrogea. Sau detesta Rusia țaristă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies