Cornel Palade, trimis la muncă de nevastă! Cum a fost surprins comicul de paparazzii WOWbiz.ro

Cornel Palade pare să facă ”pe nebunul” când este pe scenă, dar, acasă, nu iese prea des din cuvântul soției. Iar de curând, comicul a fost pus la treabă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Normal, cum Cornel Palade nu a avut de ales, a acceptat ”însărcinarea” primită de acasă cu zâmbetul pe buze și a dat o fugă la hypermarket cu listuța în mână.

Citeste si: Drama neștiută a lui Cornel Palade! Fiica lui a dispărut de acasă: „Am zis: Nevastă, dacă nu o găsim, sunăm la Poliție”

Citeste si: Fiica lui Cornel Palade a slăbit 40 de kilograme: „Eram nemulțumită de mine”

Citeste si: Ţociu şi Palade, glume de şantier cu Olguţa şi Dragnea!

Acolo, echipat „de scandal”, cu o geacă neagră și o șapcă de camuflaj, Cornel Palade s-a achitat de însărcinarea primită cât a putut el de eficient, grăbindu-se spre casele de marcat. Și, după ce a pus cele cumpărate și scanate de casieră în cărucior – atenție, cam multă cafea, nu e de joacă – a scos un ditamai teancul de bancnote din buzunar și a plătit toate cele.

Apoi, după ce a așezat restul cumpărăturilor cu mare grijă în cărucior, Cornel Palade, mai sobru ca niciodată, s-a opintit în cărucior și, fără să se uite prin jur, a mers direct spre mașină, grăbit probabil să ajungă acasă, să îi ducă soției sale cele trebuincioase pentru a termina pregătirile de Crăciun. Și, după cumpărăturile pe care le-a făcut Cornel Palade, soția comicului s-a apucat de pregătit o groază de prăjituri cu fructe, de dietă...

fara descriere

Cornel Palade, probleme cu fiica rebelă

Cornel Palade a povestit cât de greu i-a fost atunci când Ada a fugit de acasă. Dacă acum actorul are o relație perfectă cu fiica lui, în urmă cu ceva ani ea a plecat fără să mai dea niciun semn. Atunci, artistul și soția lui au căutat-o peste tot și chiar se gândeau să sune la Poliție. Cornel Palade se pregătea de spectacol, iar când a tras cortina a văzut-o pe Ada în primul rând. „Odată am căutat-o de am înnebunit. Am zis: Nevastă, dacă n-o găsim, să sunăm la Poliție! Aveam spectacol la „Tănase” (n.n. Teatrul de revistă “Constantin Tănase”) în ziua aia, s-a deschis cortina, a început prologul, am intrat eu și Romică (n.n. Romică Țociu) la deschidere și, când mă uit, pe cine văd în primul rând? Pe fiică-mea. Când am văzut-o, am uitat textul…” a spus Cornel Palade pentru Libertatea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate