Cornelia Catanga, de urgență la Spitalul Floreasca! Vedeta a făcut infarct

Cornelia Catanga a fost dusă de urgență la spital, după ce a făcut infarct. În ce stare se află acum vedeta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Vești triste din lumea muzicii de petrecere. Cornelia Catanga a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator, potrivit România TV.

Cornelia Catanga, în vârstă de 61 de ani, este o interpretă de muzică lăutărească din România. Nu se știe moment în ce stare se află vedeta, însă medicii fac tot posibil pentru ca starea de sănătate a vedetei să se îmbunătățească.

Cornelia Catanga, în depresie! Nu mai mănâncă, nu mai doarme şi a slăbit mult! "Vorbim la telefon, dar îl vreau lângă mine"


Cornelia Catanga este în depresie de când fiul ei, Alexandru, s-a mutat la New York. Vedeta a dezvăluit în luna noiembrie a anului trecut cât de greu îi este.

Cornelia Catanga a povestit cât de greu îi este fără băiatul ei, cum nu mai poate dormi sau mânca şi cât de mult a slăbit.

”Nu mai pot mânca, nu mai pot dormi nopţile, de dorul lui. Am slăbit cam 13 kilograme, din momentul în care am aflat că pleacă. Eu i-am făcut bagajele, plângând, nici nu ştiam ce să îi mai pun în valiză, ca să nu îi lipsească nimic. Alexandru este mândria mea şi a soţului meu, Aurel Pădureanu. Este un pianist talentat, însă în România nu îi este recunoscut talentul, aşa că a plecat din ţară, cu speranţa că va ajunge star. Vorbim la telefon, însă îl vreau lângă mine. El m-a ajutat şi când mi-a fost rău şi am ajuns pe patul de spital, în urmă cu câteva luni, din cauza unor probleme cu tensiunea. Nu voi merge după el. Ce să fac acolo? Dacă treci graniţa, nu te mai recunoaşte nimeni, aici sunt artistă apreciată”. a declarat Cornelia Catanga pentru click.ro.

Cornelia Catanga suferă de o boală care îi afectează grav vederea: retinopatie pigmentară.

Înainte de a ajunge la Bucureşti, doctorii mi-au zis să nu rămân însărcinată pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă, dar am riscat. Am fost cu fiul meu Alex atât în Franţa, cât şi în America la control, pentru că mi-a fost frică să nu moştenească şi el această boală. Din fericire, este exclus”, a mai spus Catanga pentru click.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate