Cornelia Catanga, în depresie! Nu mai mănâncă, nu mai doarme şi a slăbit mult! "Vorbim la telefon, dar îl vreau lângă mine"

Cornelia Catanga este în depresie de când fiul ei, Alexandru, s-a mutat la New York pentu patru luni.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cornelia Catanga a povestit cât de greu îi este fără băiatul ei, cum nu mai poate dormi sau mânca şi cât de mult a slăbit.

”Nu mai pot mânca, nu mai pot dormi nopţile, de dorul lui. Am slăbit cam 13 kilograme, din momentul în care am aflat că pleacă. Eu i-am făcut bagajele, plângând, nici nu ştiam ce să îi mai pun în valiză, ca să nu îi lipsească nimic.

Alexandru este mândria mea şi a soţului meu, Aurel Pădureanu. Este un pianist talentat, însă în România nu îi este recunoscut talentul, aşa că a plecat din ţară, cu speranţa că va ajunge star. Vorbim la telefon, însă îl vreau lângă mine. El m-a ajutat şi când mi-a fost rău şi am ajuns pe patul de spital, în urmă cu câteva luni, din cauza unor probleme cu tensiunea. Nu voi merge după el. Ce să fac acolo? Dacă treci graniţa, nu te mai recunoaşte nimeni, aici sunt artistă apreciată”. a declarat Cornelia Catanga pentru click.ro.

Cornelia Catanga suferă de o boală care îi afectează grav vederea: retinopatie pigmentară.

„Înainte de a ajunge la Bucureşti, doctorii mi-au zis să nu rămân însărcinată pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă, dar am riscat.

Am fost cu fiul meu Alex atât în Franţa, cât şi în America la control, pentru că mi-a fost frică să nu moştenească şi el această boală. Din fericire, este exclus”, a mai spus Catanga pentru click.ro.

Cornelia Catanga vrea să se tuneze. Nemulţumită de aspectul sânilor ei, artista de muzică lăutărească vrea să-şi pună silicoane.

”Îmi pun din nou silicoane, căci bustul este un pic lăsat”, a spus Catanga.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mădălin îşi caută jumătatea la ”Puterea Dragostei”! A mai fost într-un show matrimonial, dar s-a lăsat cu scântei: ”Nu intrasem eu cu scopul de a-mi găsi pe cineva”

Ce mult i-a crescut burtica! Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă şi foarte jucăuşă”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies