Cornelia Catanga și-a pierdut vederea în urma stopului cardio-respirator! Informații cutremurătoare despre artistă

Cornelia Catanga și-a pierdut vederea în urma stopului cardio-respirator, susțin surse medicale citate de România TV.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Cornelia Catanga suferea de retinopatie oculară și, potrivit sursei citate, orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta.

Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital duminică seara după ce i s-a făcut rău. În jurul orei 21 se afla în casă cu soţul, iar la un moment dat artista nu a mai putut respira. Aurel Pădureanu a chemat imediat salvarea. Medicii au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca. Cornelia Catanga făcuse infarct. În urma unui control amănunţit medicii au decis să-i monteze un stent pentru a o salva. Acum vedeta se află internată la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, următoarele 24 de ore sunt critice.

Aurel Pădureanu: "Sunt terminat"

Soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a dat detalii despre starea soţiei sale după stopul cardio-respirator suferit de aceasta.

"I s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie, de acum nu ştiu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteţi imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi.  I-a făcut coronografie, nu ştiu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeţi, i-a pus un stent şi acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viaţa mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?", a declarat Aurel Pădureanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate