Corneliu Vadim Tudor, semne de dincolo de moarte! Cum comunică fiicele lui cu “Tribunul”: „Ne apare în vise...avem, cumva, o legătură puternică cu el"

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor sunt în continuare într-o legătură permanentă cu tatăl lor, chiar și după moartea acestia.

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor [Sursa foto: Facebook]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Corneliu Vadim Tudor a plecat din lumea celor vii în urmă cu 6 ani, din cauza unui stop cardio-respirator. În urma lui au rămas cele mai importante persoane care l-au iubit și alături de care a format o familie împlinită și fericită.

Fiica mea mare a “Tribunului”, Lidia Vadim Tudor a dezvăluit cum se simte legătură, încă puternică, dintre ea, sora ei mai mică și tatăl ei.

Tot ea a mai dezvăluit și faptul că Corneliu Vadim Tudor și-a prevestit propria moarte, dar și pe cea a lui Florin Condurățeanu.

Citeste si: E dureros ce se întâmplă cu văduva lui Cornel Vadim Tudor, la 5 ani de la moartea ”Tribunului”

O să rămână toată viaţa această durere pentru toate trei, pentru că locuim în aceeaşi casă, avem lucruri care ne aduc aminte de el la fiecare pas, ne apare în vise… avem cumva o legătură puternică cu el încă. Au trecut şase ani de atunci şi mamei îi este, într-adevăr, cel mai greu să se desprindă…

Noi suntem lângă ea şi o ajutăm şi suntem toate trei, adică am trecut prin procesul acesta împreună în acelaşi timp. Și asta este foarte important, că ne-am avut una pe alta .” a declarat Lidia Vadim Tudor.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Corneliu Vadim Tudor i-a prevestit moartea lui Florin Condurățeanu

Fiica cea mare a „Tribunului” a mai povestit cum tatăl ei a avut dintotdeauna vise premonitorii și chiar și-a visat propria înmormântare.

Se pare că și fetele regretatului om politic au moștenit această calitate, de a prevesti prin vise ceea ce urmează se se întâmple. Mai exact, Corneliu Vadim Tudor i-a apărut în vis fiicei sale mai mici, Eugenia, și a anunțat-o de moartea lui Florin Condrurățeanu.

Citeste si: De ce a murit Vadim Tudor. Eroarea majoră a fost dezvăluită acum

Acum, mai recent s-a întâmplat, când a murit domnul Florin Condurăţeanu… Sora mea adormise şi mama m-a strigat, mi-a zis: "Uite, a murit domnul Florin Condurăţeanu", nu îi venea să creadă. Sora mea s-a trezit din somn şi m-am dus şi i-am spus, iar ea mi-a zis că ştia deja.

Mi-a povestit că era cu tata în vis la o masă şi el i-a spus să se trezească pentru că cineva important a murit.

Se întâmplă de multe ori să îl visăm şi să nu reţinem exact… Acum o lună s-a mai întâmplat ceva, eram în cameră şi în dreptul uşii, unde se oprea el de obicei când voia să îmi spună ceva, chiar acolo se simţea parfumul lui .” a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor și fiicele lui
Corneliu Vadim Tudor și fiicele lui[Sursa foto: Facebook]

Mai mult, fiica cea mare a Tribunului a mărturisit că lipsa tatălui ei o va simți toată viață.

Nu mai avem la cine să ne ducem să îi cerem un sfat sau să îi cerem ajutorul sau să îl rugăm pe el să rezolve. Ne lipseşte rutina aia cu el. Tata era un om care cerea totul de la tine. Adică te acapara cu totul, toată energia, timpul, atenţia, toate erau pe el şi pe activităţile cu el .” a mai declarat fata regretatului om politic.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali își serbează ziua de naștere. Latifundiarul din Pipera împlinește 63 de ani

Adrian Năstase, dezvăluiri în premieră despre prima sa iubită! ”Am mai și fost căsătorit o dată pentru vreo 6 luni” Cine a fost prima lui soție VIDEO

Cum s-a pozat la piscină fiica sexy a lui Corneliu Vadim Tudor! Jeni a făcut senzaţie cu o rochie cu spatele gol! FOTO

Modele unghii 2022: top 100 de modele care se poartă

FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies