Coronavirus. Adrian Streinu Cercel a făcut anunțul despre revenirea la starea de urgență: „Peste trei săptămâni…”

Adrian Streinu Cercel a vorbit despre pandemia de coronavirus cu care ne confruntăm în continuare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Coronavirus. Adrian Streinu Cercel a făcut anunțul despre revenirea la starea de urgență: „Peste trei săptămâni…”


In articol:

Klaus Iohannis a ridicat stara de urgență, însă coronavirusrul reprezintă încă o amenințare la adresa cetățenilor. Tocmai din acest motiv, șeful statului a declarat că este dispus să reintroducă starea de urgență dacă numărul persoanelore infectate cu COVID-19 va crește.

Anunțul făcut de Adrian Streinu Cercel

Adrian Streinu Cercel a vorbit și el despre ce se întâmplă în România în această perioadă, subliniind că românii au înțeles greșit starea de alertă.

„Avem două componente importante – prima e legată de virus: este un microorganism nou în natură, el a apărut în urmă cu câteva luni de zile, a ajuns să-și facă stadiile evolutive, exact ca un copil mic – e născut, începe să crească, se școlarizează, adică își crește virulența și agresivitatea și începe să atace, devine rebel.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor ÎPS Pimen va fi înmormântat la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Citeste si: Ea este femeia care îi va dărui o fetiță lui Augustin Viziru! Fostul concurent de la Survivor a ținut-o ascunsă luni de zile: „Să vadă toată lumea despre cine e vorba”

În momentul în care devine rebel are niște momente de cumpănă, exact cum este și omul în viață. În aceste momente de cumpănă intervin autoritățile de sănătate publică. Aceste măsuri îl opresc pentru o anumită perioadă de timp, dar el și-a căpătat și virulență și agresivitate.

Când începi să te relaxezi trebuie să iei în calcul că acest virus nu stă degeaba. Și unde va ataca? Exact pe unde se duce omul și se plimbă”, a spus Adrian Streinu Cercel la televizor.

„Sper să nu se ajungă acolo și sper ca președintele României să nu fie nevoit să apese din nou butonul de urgență, pentru că un astfel de risc există, să știți. Peste trei săptămâni de acum încolo aflăm și cât de mare e acest risc”, a adăugat el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate