Coronavirus bagă spaima în români! Rafturile magazinelor sunt goale mai ceva ca de sărbători

Coronavirus a băgat spaima în români care au ieșit din casă și și-au făcut provizii în avans, pentru a fi pregătiți în cazul unei izolări la domiciliu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Românii au dat iama în magazine și au făcut cumpărături mai ceva ca de sărbătorile de Paște sau de Crăciun. Oamenii au golit rafturile cu alimentele de bază, dar și cele cu produse de igienă. 

Citeste si: Declarații de ultimă oră despre eventualitatea coronavirusului în România: „A început să aibă leac. Nu e chiar așa”

Citeste si: Ultima oră! Coronavirus Italia. Bilanțul morților a crescut la 11

Citeste si: Incident devastator în România. A avut loc o scurgere de mercur în apropierea unui bloc de locuinţe

Coronavirus bagă spaima în români! Rafturile magazinelor sunt goale mai ceva ca de sărbători

George Bădescu, unul dintre reprezentanţii marilor retaileri care s-a întâlnit astăzi cu ministrul Sănătății, spune că în scurt timp stocurile vor fi refăcute și că nu există motive de îngrijorare, dar a admis posibilitatea scăderii unor stocuri, din cauza cererii mari.

"Este ca într-o zi din preajma unei sărbători", a declarat George Bădescu.

fara descriere

Rafturile cu făină, mălai, ulei, paste, conserve, produse de curăţenie şi dezinfecţie, dar şi hârtie igienică sau mâncare pentru câini şi pisici erau goale în multe hypermarketuri din Capitală. Rafturile goale ale magazinelor au devenit virale pe internet, cei mai mulți dintre utilizatorii social media făcând comparații între situația de acum și cea de dinaintea răspândirii știrilor despre extinderea coronavirusului în mai multe orașe din Europa. 

„Suntem deja în comunicare cu cei care fac aprovizionarea și nu avem motive să credem că aceste cereri nu vor fi onorate”, a spus George Bădescu, dar nu a precizat perioada de timp pentru care există stocuri sau după cât timp ar putea apărea probleme, relatează Digi 24.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate