Coronavirus România: A murit la doar 39 de ani si nu avea nicio boală

Coronavirus România: Deces al unui bărbat de 39 de ani fără alte boli, în Ialomița. Alte două persoane au murit la domiciliu

Distribuie pe:

Autor: I.A.

coronavirus-mort-barbat-39-ani-ialomita
coronavirus-mort-barbat-39-ani-ialomita

Un bărbat de 39 ani din județul Ialomița, fără boli asociate, care a murit în urmă cu 3 zile, a fost confirmat cu Covid-19 post-mortem. Acest deces și încă două, toate din Ialomița, au fost anunțate sâmbătă noaptea, 28 martie, de autorități și ridică bilanțul total al epidemiei de coronavirus în România la 40 de morți. Sâmbătă, 28 martie, a fost ziua în care au fost anunțate cele mai multe decese: 11.


In articol:

   

  Citeste si: Alte două decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus. Bilanţul ajunge la 40

  Citeste si: Al 38-lea deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus - un bărbat de 66 de ani din Timiş

  Citeste si: Patriarhul Daniel trimite cărți de rugăciuni gratis spitalelor

   

  Bărbatul de 39 de ani este cea mai tânără victimă a epidemiei de coronavirus din România și, în plus, potrivit specialiștilor, nu avea nici comorbidități. 

  Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

  Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

  Celelalte două victime din Ialomița care au murit la domiciliu erau persoane mai în vârstă, dar nu călătoriseră și nici intraseră în contact cu niciun caz confirmat cu coronavirus, precizează Grupul pentru Comunicare Strategică, citat de digi 24.

  coronavirus-mort-barbat-39-ani-ialomita
  coronavirus-mort-barbat-39-ani-ialomita

  Astfel:

   

  • Deces 35: Bărbat, 39 ani, jud Ialomița. S-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 26.03.2020 în izolatorul CPU Spital Țăndărei. Fără boli asociate cunoscute.
  • Deces 36: Bărbat, 60 ani, jud Ialomița. Decedat în 25.03.2020 la domiciliu. Comorbiditati: obezitate.
  • Deces 37: Bărbat, 77 ani, jud Ialomița. Decedat în 25.03.2020, la domiciliu.

   

  Pentru decesele 36 si 37 s-au recoltat probe necroptice de către medicina legală în 26.03.2020, al căror rezultat a fost pozitiv în data de 28.03.2020. Niciunul dintre decedați nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat, precizează GCS.

   

  Anterior, în cursul zilei de 28 martie, autoritățile anunțaseră încă opt decese ale unor persoane confirmate cu Covid-19.

  Trei dintre victimele anunțate sâmbătă sunt din Ialomița, iar alte patru sunt persoane din județul Arad.

  Printre persoanele decedate se numără și pacientul din Suceava adus la București și operat la Spitalul de Arsuri, care abia ulterior a fost testat pentru Covid-19.

  Este de remarcat și cazul unei femei din Hunedoara, care a murit în 23 martie, dar testul pozitiv la Covid-19 a venit abia sâmbătă, 28 martie, adică după cinci zile.

  Galerie foto 
  Citește și:

  Un bărbat a fost ucis de o piatră care i-a zburat prin parbriz în timp ce se afla la volan! În mașină cu el erau soția lui și cei doi nepoți

  Jandarmul, aflat în timpul liber, declarații cutremurătoare de la accidentul din Alba: "Un tablou șocant cu mult sânge..."

  Incredibil: Ce studii are, de fapt, Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent? Nu i se potrivește deloc

  Moment istoric! Papa Francisc susține căsătoria dintre două persoane de același gen: "Copii ai lui Dumnezeu..."

  Caz incredibil! O fetiță de 10 ani a murit după ce a acuzat o durere de cap! Când au ajuns la spital au aflat că suferea de ceva grav

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies