Coronavirus poate recidiva. Cazul unei vedete provoacă fiori la nivel mondial

Trei jucători din Marea Britanie, mai exact din Premier League, au prezentat recent simptome accentuate, așa că au fost testate pentru coronavirus. Numele acestora nu a fost dat publicității. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Coronavirus poate recidiva. Cazul unei vedete spulberă previziunile


In articol:

De asemenea, toți coechipierii, dar și membrii staff-urilor tehnice și medicale ale cluburilor celor trei vedete, au început deja să fie testați, rezultatele finale fiind așteptate până vineri, susțin cei de la ”The Sun”. 

Unul dintre cei trei fotbaliști de referință a prezentat simptome ale acestei infecții prima dată la începutul acestei săptămâni, astfel că a fost imediat trimis la auto-izolare, după cum au anunțat jurnaliștii de la ”Telegraph”.

Problema este că după ce se părea că respectivul fotbalist se pune pe picioare, boala a recidivat!

În aceste condiții, jocul echipei la care este legitimat, din acest weekend, va fi cu siguranță anulat, dacă rezultatele vor fi pozitive.

Coronavirus suspendă meciurile din Liga Campionilor și Europa League

Momentan, în Premier League campionatul nu a fost suspendat, dar s-a luat decizia ca partidele să se dispute cu tribunele închise. Însă, nu ar fi exclus ca de la o oră la alta să apară noutăți și să se decidă ca și acolo să se suspende toate competițiile.

Dintre primele cinci campionate ale lumii, în acest moment, doar în Spania și în Italia s-a hotârît întreruperea campionatului. În rest, în Germania, Franța și Anglia s-a decis să se joace fără spectatori.

Marca și Gazzetta dello Sport au făcut anunțul la unison, chiar înaintea meciurilor din optimile de finală.

UEFA a decis, se pare, să suspende meciurile din Champions League și Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. În cel mai scurt timp e așteptată și o reacție oficială din partea forului european.

Partidele programate astăzi în Europa League vor fi de asemenea suspendate. Inițial, UEFA suspendase numai jocurile Sevilla - AS Roma și Inter - Getafe. Asta după ce lotul echipei AS Roma nu a primit aprobarea de a decola spre Spania, iar după ce președintele lui Getafe a anunțat că nu va risca sănătatea jucătorilor pentru un meci de fotbal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate