Cosmarul lui Cheloo s-a intors! Cum s-a machiat Paolo Lagana de la X Factor pentru a le transmite un mesaj gay-ilor din Romania

Paolo Lagana, fostul concurent de la X-Factor care a starnit un adevarat scandal dupa ce Cheloo de la Parazitii, jurat la acea vreme, l-a facut praf din cauza orientarii homosexuale a transmis un mesaj pentru gay-ii din Romania.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePaolo s-a declarat impresionat de cazul unui tanar de 15 ani care a descoprit ca este homosexual si care se rusineaza de aceasta situatie, mai ales in fata parintilor lui. Italianul s-a machiat strident si a vorbit in limba engleza despre experienta pe care a avut-o in tara noastra.  "Experienta din România a fost frumoasa, dar si un cosmar in acelasi timp. Toata viata mea a fost un cosmar. Vreau totusi sa le transmit un mesaj tuturor românilor. Chiar simt ca m-am indragostit de voi toti si simt ca vreau sa va spun inca o data sa fiti voi insiva. Am cunoscut foarte multi barbati care nu recunosteau ca sunt homosexuali, ba chiar aveau o prietena. Tratati ca atare ceea ce sunteti! Acesta este mesajul meu pentru voi!", a spus Paolo pe filmarea postata pe Youtube. In prezent, fostul concurent de la X Factor .


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate