Vedete

Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin! Vezi o poza de colectie cu prezentatorul Exatlon si Zana Surprizelor!

In urma cu aproape 20 de ani, Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin, dar si cu alti colegi de-ai sai.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin! Vezi o poza de colectie cu prezentatorul Exatlon si Zana Surprizelor!icon photo

La sfarsitul anilor `90, Cosmin Cernat a mancat sarmale din oala, cu Andreea Marin. In acea perioada, prezentatorul de la Exatlon lucra la TVR, unde prezenta emisiunea "Ploaia de stele”, si era coleg cu Andreea Marin, Dan Negru, Raluca Moianu si Gabriel Coveseanu.

Cosmin Cernat a mancat sarmale cu Andreea Marin. Au sarbatorit de 1 decembrie

Recent, Dan Negru a postat o fotografie din acea perioada, care le infatiseaza pe cele cinci vedete de televiziune, int-o camera, mancand sarmale dintr-o oala adanca, probabil cu ocazia zilei de 1 decembrie. (vezi care au fost cele mai amuzante momente filmate la Exatlon cu Cosmin Cernat)

Cosmin Cernat a mancat sarmale din oala cu Andreea Marin. A fost coleg cu "Zana surprizelor"

Cand era coleg cu „Zana Surprizelor”, Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin. "Multe lucruri m-au surprins cand am intrat in aceasta lume, pentru ca televiziunea inseamna mult pentru cine o face, e un microb de care nu scapi toata viata”, a dezvaluit Cosmin Cernat intr-un interviu.

 

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune