Vedete

Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin! Vezi o poza de colectie cu prezentatorul Exatlon si Zana Surprizelor!

In urma cu aproape 20 de ani, Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin, dar si cu alti colegi de-ai sai.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin! Vezi o poza de colectie cu prezentatorul Exatlon si Zana Surprizelor!icon photo

La sfarsitul anilor `90, Cosmin Cernat a mancat sarmale din oala, cu Andreea Marin. In acea perioada, prezentatorul de la Exatlon lucra la TVR, unde prezenta emisiunea "Ploaia de stele”, si era coleg cu Andreea Marin, Dan Negru, Raluca Moianu si Gabriel Coveseanu.

Cosmin Cernat a mancat sarmale cu Andreea Marin. Au sarbatorit de 1 decembrie

Recent, Dan Negru a postat o fotografie din acea perioada, care le infatiseaza pe cele cinci vedete de televiziune, int-o camera, mancand sarmale dintr-o oala adanca, probabil cu ocazia zilei de 1 decembrie. (vezi care au fost cele mai amuzante momente filmate la Exatlon cu Cosmin Cernat)

Cosmin Cernat a mancat sarmale din oala cu Andreea Marin. A fost coleg cu "Zana surprizelor"

Cand era coleg cu „Zana Surprizelor”, Cosmin Cernat a mancat sarmale din aceeasi oala cu Andreea Marin. "Multe lucruri m-au surprins cand am intrat in aceasta lume, pentru ca televiziunea inseamna mult pentru cine o face, e un microb de care nu scapi toata viata”, a dezvaluit Cosmin Cernat intr-un interviu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune