Cosmin Cernat, imitat pe aeroport! Cel mai tare moment de la întoarcerea lui Mirel Drăgan de la Exatlon! Sceneta care l-a făcut să se prăpădească de râs VIDEO EXCLUSIV

Revenirea în România a lui Mirel Drăgan a fost una în care momentele emoţionante şi cele pline de umor s-au tot succedat, Faimosul având parte de surprize care ai de care mai plăcute.

Autor: Radu C. Munteanu

Întâmpinat de zeci de luptători de Kempo, la aeroport, Mirel Drăgan a avut parte, în momentul în care au rămas doar ei prin preajmă, de un moment care l-a făcut să râdă cu lacrimi.

Mai exact, atunci când unul dintre colegii lui de la sala de lupte l-a întrebat, la modul cel mai serios, cum a fost la Exatlon, Mirel i-a răspuns pe acelaşi ton.

”A fost greu, trei luni şi jumătate fără telefon, fără nimic, mâncând puţin şi dormind pe jos…”, a explicat Mirel, dar a fost, imediat, întrerupt de Amatto Zaharia, antreorul şi prietenul Faimosului. ”Hai să facem altfel. Eu sunt Cosmin Cernat şi tu...”, a început, cu un zâmbet larg pe faţă, Amatto Zaharie. Imediat, simţind că momentul se va transforma într-o caterincă de zile mari, Tolea Ciumac, alt prieten apropiat de-al Faimosului, s-a poziţionat între cei doi actori principali. ”Spune mai tare, că nu ai lavalieră”, l-a îndemnat Amatto pe Mirel care, deja râzând, a început să folosească o voce mai puternică. În tot acest timp, uriaşul Tolea a luat beculeţul de la una dintre instalaţiile de brad din aeroport şi, trăgâd un pic de ea, a pus-o în dreptul gurii fostului concurent Exatlon, pe post de microfon.

 

Evident, sceneta a durat suficient, iar schimbul de replici dintre luptători şi Mirel Drăgan a fost unul suficient de haios încât toţi cei de faţă să râdă cu lacrimi, iar Faimosul să reuşească să îşi depăşească emoţiile revederii cu cei dragi.
Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu

european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 3 Dan în Kempo.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies