Vedete

Cosmin Cernat, mesaj emotionant la moartea regretatului Cristian Topescu! Prezentatorul Exatlon, din Republica Dominicana, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: “Dumnezeu sa-l odihneasca!”

Moartea marelului jurnalist, comentator sportiv, Cristian Topescu a indurerat pe toata lumea. Fost coleg si apropiat al lui, Cosmin Cernat a tinut sa transmita un mesaj chiar din Republica Dominicana, acolo unde prezinta Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cosmin Cernat, mesaj emotionant la moartea regretatului Cristian Topescu! Prezentatorul  Exatlon, din Republica Dominicana, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: “Dumnezeu sa-l odihneasca!”icon photo

De Cristian Topescu se leaga debutul in televiziune al lui Cosmin Cernat, povestea prezentatorul Exatlon in urma cu mai multi ani. Atunci cand a marturisit ca regretatul mare comentator i-a spus ca a fost admis pe loc in televiziunea publica, dupa un concurs dur.

Anii au trecut, drumurile celor doi s-au despartit, insa acum, vestea mortii lui Cristian Topescu l-a marcat pe Cosmin Cernat, care se afla in celalata parte a lumii, in Republica Dominicana, ca prezentator al celui mai tare show, Exatlon.

“In ultimii ani, multi actori dragi mie, multe personalitati ale culturii romane au disparut. Cum nu vorbesc despre ei la trecut, nu o sa o fac nici despre Cristian Topescu. Primele mele ganduri se indreapta catre copiii lui si catre familia lui, pentru ca o asemenea pierdere este a naibii de greu de suportat si de dus. Mai vreau sa spun doar ca a avut har de la Dumnezeu, ca oricat de mult te-ai pregati, oricat de mult te-ai documenta, oricat de mult ai studia, iti trebuie acel har ca sa ajungi in casele, in inimile si in sufletele oamenilor. Am spus-o in cateva randuri, ca din punctul meu de vedere, comentariul sportiv e o stare de spirit, comentariul sportiv inseamna pur si simplu sa traiesti alaturi de sportivi. Asta a facut Cristian Topescu si inchei indemnand la discretie, asa cum el ne indemna pe noi toti mereu. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, este mesajul emotionant transmis de Cosmin Cernat la moartea lui Cristian Topescu.

Cosmin Cernat, mesaj la moartea lui Cristian Topescu! Trupul fostului comentator sportiv va fi depus la sediul TVR

Fostul mare comentator sportiv se afla de cateva zile in Spitalul Elias. Medicii de acolo au transmis marti un comunicat in care anuntau moartea acestuia. "Domnul Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani, s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. Pe perioada internarii, a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", au anuntat reprezentantii Spitalul Elias.


Trupul marelui om de televiziune Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11.00-19.00, conform unui anunt al postul public de televiziune
 

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune