Vedete

Cosmin Cernat s-a bătut cu Giani Kiriţă pe traseu, la Exatlon! Imagini nedifuzate la televizor! ”Împreună avem aproape 90 de ani” EXCLUSIV

Exatlon Sezonul 2 nu a însemnat doar încrâncenare, nervi şi tesniune ci au fost şi momente de care concurenţii şi cei din echipă îşi vor aminiti cu mare plăcere.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cosmin Cernat a avut curaj să-l provoace pe Giani Kiriţă la un final de traseu. Este vorba despre cel în care concurenţii trebuiau să dărâme un ”zid” format din 9 cuburi, aruncând cu acei celebri săculeţi cu nisip. Arbitru a fost Jaguarul, el fiind cel care a dat startul aruncărilor.

Cernat a aruncat de-a dreptul incredibil şi a reuşti să dea toate cuburile jos de pe masă cu doar trei aruncări. Ceva mai rapid, Giani a aruncat de patru ori, iar câştigătorul s-a stabilit la foto-finish. Acesta a fost declarat Cosmin Cernat, care a dovedit astfel că ar putea intra lejer în echipa Faimoşilor la sezonul 3, în cazul în care şi-ar dori acest lucru.

Proba a fost filmată cu telefonul mobil într-o pauză, iar pe fundal se văd concurenţii de la sezonul 2, cum ar fi Iulian Pîtea sau Alin Andronic. Evident, acestea nu au fost niciodată difuzate pe post şi au ajuns pe contul de instagram al lui Cosmin Cernat.

”Acest video este pentru toţi copiii şi tinerii care se uită la emisiune! Este despre plăcerea de a te juca şi de a te întrece, indiferent de vârstă! Împreună avem aproape 90 de ani! Acest video este şi pentru foştii şi actualii concurenţi de la Exatlon, în faţa cărora recunosc cu un oarecare regret că adversarul meu, Giani Kiriţă, câştigă mai mereu, însă imaginile ce urmează arată că nu doar ”talentul” mă recomandă... pentru a fi prezentator Exatlon! Mulţumesc şi arbitrului Ionuţ Sugacevschi”, a scris Cosmin pe contul lui de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol