Cosmin Cernat s-a bătut cu Giani Kiriţă pe traseu, la Exatlon! Imagini nedifuzate la televizor! ”Împreună avem aproape 90 de ani” EXCLUSIV

Exatlon Sezonul 2 nu a însemnat doar încrâncenare, nervi şi tesniune ci au fost şi momente de care concurenţii şi cei din echipă îşi vor aminiti cu mare plăcere.

Autor: Radu Constantin

Cosmin Cernat a avut curaj să-l provoace pe Giani Kiriţă la un final de traseu. Este vorba despre cel în care concurenţii trebuiau să dărâme un ”zid” format din 9 cuburi, aruncând cu acei celebri săculeţi cu nisip. Arbitru a fost Jaguarul, el fiind cel care a dat startul aruncărilor.

Cernat a aruncat de-a dreptul incredibil şi a reuşti să dea toate cuburile jos de pe masă cu doar trei aruncări.

Ceva mai rapid, Giani a aruncat de patru ori, iar câştigătorul s-a stabilit la foto-finish. Acesta a fost declarat Cosmin Cernat, care a dovedit astfel că ar putea intra lejer în echipa Faimoşilor la sezonul 3, în cazul în care şi-ar dori acest lucru.

Proba a fost filmată cu telefonul mobil într-o pauză, iar pe fundal se văd concurenţii de la sezonul 2, cum ar fi Iulian Pîtea sau Alin Andronic. Evident, acestea nu au fost niciodată difuzate pe post şi au ajuns pe contul de instagram al lui Cosmin Cernat.

Citeste si: Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Cosmin Cernat, anunţ important pentru concurenţii Exatlon! Cine va merge direct în Marea Finală Exatlon România!

”Acest video este pentru toţi copiii şi tinerii care se uită la emisiune! Este despre plăcerea de a te juca şi de a te întrece, indiferent de vârstă! Împreună avem aproape 90 de ani! Acest video este şi pentru foştii şi actualii concurenţi de la Exatlon, în faţa cărora recunosc cu un oarecare regret că adversarul meu, Giani Kiriţă, câştigă mai mereu, însă imaginile ce urmează arată că nu doar ”talentul” mă recomandă...

pentru a fi prezentator Exatlon! Mulţumesc şi arbitrului Ionuţ Sugacevschi”, a scris Cosmin pe contul lui de socializare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Anunţul lui Cosmin Cernat: "Pentru că vorbim de playoff, inevitabil vorbim şi de..."

Biografia fabuloasă a lui ”Cosmin Cernat al Ungariei”! Prezentatorul Exatlon are 56 de ani, a fost pilot de curse şi şef peste un circuit de Formula 1

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies