Costin Gheorghe de la Exatlon a divorţat în secret! Acesta este secretul trist din familia Elenei Gheorghe! Numai câteva persoane l-au ştiut. Vezi cum se înţelege "faimosul" cu fosta soţie EXCLUSIV

Costin Gheorghe de la Exatlon a divorţat în secret. Numai familia şi prietenii apropiaţi au ştiut.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Costin Gheorghe este unul dintre "faimoşii" care se vor lupta pentru marele premiu în cel de-al treilea sezon al competiţiei fenomen Exatlon.

Pe lângă realizările pe plan profesional, protagonistul nostru se poate mândri şi cu o familie frumoasă, unită şi iubită de români.

fara descriere

Sportivul este fratele mai mic al îndrăgitei Elena Gheorghe, artista ţinându-i deja pumnii şi susţinându-l cu patos pe "faimos", pe toate reţelele de socializare.

Ei bine, chiar dacă familia lui este de mulţi ani în centrul atenţiei, tânărul care a împlinit în urmă cu două zile, pe opt ianuarie, 30 de ani, a reuşit să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioşilor.

Costin a divorţat în urmă cu aproape un an de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu de această ruptură. Este de apreciat însă că, deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

fara descriere

Micuţa în vârstă de patru ani şi jumătate este pur şi simplu adorabilă, plină de energie, mereu veselă şi dornică să danseze.

fara descriere

Pe 8 ianuarie, superba Ema i-a transmis tatălui ei un mesaj emoţionant care a făcut deliciul urmăritorilor ei de pe instagram. Pentru că, da, Ema are o pagină oficială de insta cu câteva mii de fani.

Cine este Costin Gheorghe de la Exatlon?

Costin Gheorghe are 30 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studenţesc, Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti. 

fara descriere

Energic, carismatic, Costin pare să fi împrumutat din şarmul surorii sale, îndragita cântăreaţă Elena Gheorghe.

Al treilea sezon al competiţiei Exatlon începe sâmbătă, 12 ianuarie, la ora 20, la Kanal D. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate