Costin Gheorghe, momente grele! Nepoata lui a ajuns de urgență la spital

Nepoata lui Costin Gheorghe, fetița Anei Pârvulescu, a ajuns de urgență la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Fetița a răcit, iar Ana Pârvulescu s-a speriat foarte tare și a dus-o la medic.

Din fericire, fetița se simte bine acum și va fi în curând externată din spital.

Ce spunea Ana Pârvulescu despre accidentarea fratelui său

Costin Gheorghe a avut parte de o accidentare gravă la Exatlon și Ana Pârvulescu a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre asta.

"Mi se pare total deplasată ideea conform căreia Costin s-ar fi dat accidentat. În niciun caz! Cine îl cunoaşte cu adevărat știe ca este genul de persoana care merge mai departe și se aruncă în foc indiferent de situație. Este dornic să trăiască totul intens, e o fire căreia nu-i place sa rezolve o situație într-un mod simplu. Îi plac provocările și nu s-ar da la o parte! Cine vorbește, o face în necunoştinţă de cauză! Și într-adevăr ce ați văzut voi la televizor este 10% din Costin. Restul rămâne o necunoscută pentru toți. Este mult mai asumat și puternic. 
Nu de puţine ori a jucat in meciuri accidentat sau intr-un picior! Si ma bucur ca așa s-a întâmplat. Că acum e bine, și că totuși nu a intrat la duel cu Mariş! Cu oricine mi- ar fi plăcut un duel, mai puțin cu Mariş și Mario. Îl cunosc și știu că a legat o prietenie cu ei, lucru confirmat și la ieșirea din competiție a celor doi, care și-au manifestat aceleași sentimente pentru el!", declara Ana, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate