Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

Costin Mărculescu a fost abandonat de toată lumea, avea conturile blocate și trăia de pe o zi pe alta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

S-a scris despre Costin Mărculescu că a murit sărac, însă adevărul este unul cu mult mai crunt. În realitate, actorul tria de pe o zi pe alta, fără mari perspective de redresare. Mărculescu avea conturile blocate, datorii la întreținere iar firma lui nu mai producea nimic de ani buni.

Moartea lui Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! S-a trezit brusc cu toate conturile blocate

Costin Mărculescu avea conturile bancare blocate de aproximativ un an, după ce o firmp de recuperări a pus poprire pe toate bunurile acestuia pentru recuperarea unei sume de aproximativ 8.000 lei. Practic, orice bani intrau în conturile actorului, ajungeau automat în cele ale recuperatorului, acest lucru făcând ca Mărculescu să nu-și mai poat desfășura activitatea prin intermediul băncii.

fara descriere

Pe de altă parte, firma care a deținut celebra agenție de modele, la sfârșitul anilor ’90, a ajuns în acest moment plină de datorii și cu o cifră de afaceri zero de aproximativ cinci ani. Pe vremuri, Mărculescu se lăuda că agenția lui a scos pe piață peste 150.000 modele.

Pandemia a fost o nouă lovitură primită de Costin Mărculescu. Actorul ajunsese la mila producătorilor de televiziune, iar o apariție plătită într-un platou tv îl putea salva pentru câteva săptămâni bune. Cum emisiunile s-au sistat, Mărculescu a rămas și fără această posibilitate. La fel s-a întâmplat și cu petrecerile mondene, cu mâncare și băutură, acolo unde Costin era nelipsit.

Citeste si: Alegere grea pentru Mihai Mitoșeru! S-a îndrăgostit de o bombă sexy, dar Noemi, fosta soție, îl vrea înapoi

Citeste si: Scandalul incredibil dintre Costin Mărculescu și Mara Bănică! Acum îl jelește, dar a spus despre actor că e homosexual și zoofil! Mărculescu i-a făcut Marei plângere penală!

Citeste si: Mama băiatului pe care îl are Costin Mărculescu nu suferă după moartea actorului: „Nu i-a trimis nici măcar o coroană de flori”

Moartea lui Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! Pandemia i-a răpus visul

În fine, Costin Mărculescu a murit fără a-și vedea cu ochii cel mai mare vis al său: un roman autobiografic în care să facă dezvăluiri cutremurătoare despre vedetele din showbizul romnesc. Actorul vedea această lansare ca pe o mare șansă de redresare, însă el nu a mai avut timp să facă lansarea.

fara descriere

În ultimii ani, Costin Mărculescu a mai avut doar câțiva oameni pe care să se poată baza. Aceștia l-au ajutat să nu se prăbușească total în ghearele depresiei. Restul au fost doar prieteni de conjunctură, care au renunțat la a-l mai suna pe Mărculescu, atunci când acesta a renunțat să mai fie ”haios”, pentru că pur și simplu nu îi mai ardea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate