Cove și Ioana Ginghină scandal

Cove și Ioana Ginghină

Vedete

Cove îi dă replica Ioanei Ginghină, după ce actrița a declarat că sunt într-un conflict. De la ce ar fi pornit totul între ei: "Are niște nemulțumiri"

Cove a făcut primele declarații despre presupusa dispută cu Ioana Ginghină.

Cove a avut o primă reacție, în așa-zisul conflict cu Ioana Ginghină. Prezentatorul TV a ținut să lămurească ce se întâmplă între el și actriță, după ce aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni TV că s-au certat.

Citește și: Ioana Ginghină a ales locația pentru nuntă! Nimeni nu s-ar fi gândit că va apela la asta: „Pe ultima sută de metri”

Cove reacționează, după ce Ioana Ginghină a dezvăluit că au avut un conflict

Cove și Ioana Ginghină au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, dar viața i-a readus din nou împreună, de data aceasta pe plan profesional. Chiar dacă la acea vreme, când și-au spus adio, au rămas în relații amicale, se pare că totul a luat o întorsătură neașteptată în momentul în care au început să colaboreze pe scenă.

Actrița, care este angajata Teatrului Ion Creangă, acolo unde Cove este manager, a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, că între ea și prezentator au existat mai multe neînțelegeri: "Cu Cove sunt în 'clenci' în perioada asta.

Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat."
, a povestit Ioana Ginghină, în emisiunea amintită.

Cove și Ioana Ginghină conflict

Ioana Ginghină

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Din ce face fiica Ioanei Ginghină bani, la doar 14 ani? Ruxandra se poate considera deja o adolescentă independentă: "Un job în care este implicată"

Declarațiile vedetei au ajuns și la urechile lui Cove, care a ținut să explice întreaga situație.

Prezentatorul susține că el nu s-a certat cu actrița, ci a fost vorba doar despre nemulțumirile pe care aceasta și alți colegi le-au avut la locul de muncă: "Eu nu m-am certat cu doamna Ginghină, asta trebuie menționat! Eu nu m-am certat cu ea! Are niște nemulțumiri, este angajata Teatrului Ion Creangă, acolo unde eu sunt manager al teatrului. Și se întâmplă următorul lucru, pe care, din păcate, nu doar ea, mai mulți colegi actori, nu vor să-l înțeleagă!", a declarat Cove, pentru unica.ro.

Cove și Ioana Ginghină scandal

Cove

[Sursa foto: Instagram]