Coviflu - O nouă speranță pentru creșterea imunității, adjuvant în răceli, viroze sau gripă

Răceala și gripa sunt infecții ale tractului respirator ce se manifestă în fiecare an, atât în rândul adulților, cât și al copiilor, aceștia din urmă prezentând chiar și șapte-zece 7-10 episoade pe an, cele mai frecvente înregistrându-se în sezonul rece.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Răceala și gripa sunt infecții ale tractului respirator ce se manifestă în fiecare an, atât în rândul adulților, cât și al copiilor, aceștia din urmă prezentând chiar și șapte-zece 7-10 episoade pe an, cele mai frecvente înregistrându-se în sezonul rece.

 Simptomele și complicațiile date de aceste infecții pot fi ținute în frâu cu ajutorul unui nou remediu natural ce urmeaza a fi lansat, Coviflu, realizat din ingrediente 100% naturale.

Dacă răceala comună este descrisă ca fiind o infecție virală acută, ce se manifestă inițial la nivelul tractului respirator superior, prin inflamația uneia sau mai multor căi respiratorii, între care fose nazale, sinusuri paranazale, laringe, faringe ori chiar trahee, bolnavul confruntântu-se cu durere în gât, strănut, rinoree, obstrucție nazală, cefalee ori mialgii sau tuse, gripa este o infecție mai severă care poate da complicații asociate mai grave.

Potrivit experților, gripa este o infecție respiratorie acută virală, ce debutează brusc și se manifestă prin febră, tuse, cefalee, stare generală alterată și inflamație a mucoaselor respiratorii. Epidemia de gripă apare în fiecare an și de cele mai multe ori se manifestă printr-un număr ridicat de decese, în special în cazul pacienților vârstnici ori în cazul celor aflați în categorii de risc.

Cauzată de virusurile gripale A, B sau C, gripa este foarte contagioasă și se transmite cu ușurință prin aerosolii generați prin tuse sau strănut, strângerea mâinilor ori contact cu obiecte contaminate, având perioada de incubație de 1-4 zile. Pe lângă simptomele frecvente, precum febră, mialgie, artralgie, durere de cap, letargie severă, durere în de cap, rinită sau tuse, gripa se poate manifesta și prin greață, vărsături ori diaree, simptome frecvente, de obicei, în cazul copiilor cu vârste sub cinci 5 ani. În cazuri mai grave, sputa devine sangvinolentă și se poate ajunge la edem pulmonar sau deces. Toate aceste simptome pot fi ameliorate sau chiar combătute cu ajutorul Coviflu, un remediu natural realizat de experții în medicină naturopată și fitoterapie de la Medicinas.

Citeste si: George Burcea, la un pas să scape porumbelul despre Andreea. S-a oprit la timp, dar... - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cu o formulă unică, în care se vor regăsi ingrediente cu un puternic efect antiviral, Coviflu este un remediu natural disponibil în curând sub formă de capsule, fiind considerat un aliat de nădejde în toamna anului 2020 pentru infecțiile respiratorii, pentru răceală și gripă. Datorită ingredientelor pe care le conține, Coviflu acționează rapid în organism și ameliorează durerile, reduce febra, acționează ca un decongestionant, desfundând nasul și sinusurile, îmbunătățind astfel respirația.

Ba mai mult, Coviflu este un remediu natural recomandat pentru ameliorarea stărilor febrile, a frisoanelor, a cefaleei, a durerilor musculare și articulare apărute dar și pentru a întări sistemul imunitar și nu numai. Potrivit specialiștilor în medicină naturopată și fitoterapie, Coviflu va conține ingrediente  revoluționare care vor acționa sinergic, ce și care ajută la detoxifierea și întărirea plămânilor, acesta putând fi administrat și pentru a ameliora pneumonia și bronșiolita în cazul copiilor, dar și bronhopneumopatia cronică obstructivă (BPOC), astmul sau bronșita acută ori cronică și alte afecțiuni respiratorii.

Administrarea Coviflu preventiv scade riscul îmbolnavirilor de infecții respiratorii în cazul persoanelor care au luat contact cu un bolnav și care prezintă risc de îmbolnăvire datorită vârstei, stării generale de sănătate sau în cazul persoanelor care se află în colectivități mari.

Coviflu va fi un remediu natural recomandat a fi administrat persoanelor care se confruntă cu răceli și gripe dar și celor care se află în categorii de risc și pot dezvolta forme grave, precum persoanele care suferă de boli cardiovasculare ori pulmonare, cele care locuiesc în cămine ori instituții de tratare a unor boli, vârsnici de peste 65 de ani care suferă de afecțiuni renale, diabet, HIV, cancer, obezitate și chiar femei gravide.

Produsul va fi disponibil în curând în Romania și mai multe țări din Uniunea Europeană și va fi propus medicilor specialiști ca și terapie preventivă, adjuvantă și complementară în afecțiuni respiratorii.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Adevărul despre vaccinul anti-COVID-19. Ce reacții adverse pot să apară după vaccinare

Cea mai bună dietă pentru slăbit. Cum îți menții apoi noua greutate? Planul în trei pași simpli, recomandat de doctori

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

A apărut plină de vânătăi pe Tik Tok! Toți au spus că a fost bătută, dar adevărul este cumplit. Dezvăluiri exclusive ale unui concurent Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies