CRBL si AMI, provocare inedită la “Roata Norocului”. În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În ediția de astăzi a emisiunii “Roata norocului”, moderată de Ana-Maria Barnoschi și Bursucu’, distracția și buna dispoziție sunt cuvintele de ordine pentru invitații emisiunii.

Autor: Radu Constantin

“Înghețata e ca sucul și dulce ca … Bursucu’”, strigă simpatica Ana-Maria Barnoschi, făcându-și intrarea în platoul “Roata Norocului”, la cârma unui căruț cu înghețată. Reacția lui Bursucu, la apariția colegei sale, este fabuloasă, iar după o mică “destăinuire”, pe care prezentatorul o face publicului, în stilu-i caracteristic, show-ul începe.

Artițtii CRBL (n.r. Eduard Mihail Andreianu) și AMI (n.r.

Andreea Ioana Moldovan) vin astăzi sa învârtă “Roata Norocului” și ambele vedete sunt hotărâte să câștige cât mai multe premii, pentru o familie aflată în dificultate.

“Aveți încredere în noi, că de-asta facem echipă împreună, eu și AMI, ca să câștigăm”, a transmis CRBL familiei pentru care joacă în această seară.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Nu se știa asta despre Oase, prietenul lui CRBL! A lucrat pentru Cirque du Soleil

Citeste si: Scandal CRBL- Bianca Drăgușanu: ”Aveam pretenții de la ea, că e mai veche pe sticlă”

Citeste si: Ce mare s-a facut fiica lui CRBL! Alessia are sapte ani, iar taticul ei ii face baie... imbracata! "Noi suntem o familie altfel"

“Cântă cu o oală pe cap”, prima pedeapsă pe care artiștii trebuie să o ducă la îndeplinire, stârnește o adevărată distracție în platoul emisiunii. Melodii fredonate, cu “la la la” și “ma ma ma” … cu capul în oală, fac deliciul privitorilor. 

Dacă vor reuși CRBL și AMI să ducă la îndeplinire pedeapsa “muzicală” dar și ce alte “obstacole” mai au aceștia de trecut pe parcursul concursului, aflați în această seară, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”.

           

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies