Credeai ca doar uratii sunt discriminati? O asistenta a fost concediata de seful ei dintr-un motiv INCREDIBIL!

O tanara de 32 de ani din Iowa, Statele Unite, mama a doi copii, a fost concediata de seful ei, pe motiv ca acesta o gasea irezistibila si ii ameninta casnicia. Avocatul angajatorului a explicat Instantei ca barbatul pe care il reprezinta nu si-a hartuit sexual angajata, dimpotriva, a luptat din rasputeri sa se abtina de la anumite comentarii sau acte, atunci cand angajata, dupa considerentele clientului, venea imbracata provocator si sexy la lucru sau avea un comportament neadecvat relatiei sef - angajat.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAsisenta medicala a lucrat timp de zece ani in aceeasi clinica si nu a avut niciodata o relatie sexuala cu seful ei. Tanara, care este o femeia atragatoare, a declarat ca nu si-a imaginat niciodata ce ii trece prin cap sefului ei. Nici nu a dat importanta vestimentatiei cu care venea la servici deoarece oricum se schimba in uniforma specifica asitentelor.

"Am fost foarte surprinsa! Am lucrat atata timp alaturi de el, dar nu am stiut niciodata ce ii trece prin cap", a spus asistenta. "E total gresit ceea ce se intampla, iar actul de concediere trimite un mesaj ca angajatorii barbati pot face ce doresc la locul de munca", a completat asistenta cu amaraciune.

Tanara si-a amintit, totusi cateva remarci ciudate din partea sefului ei carora nu le-a dat importanta. Se pare ca odata acesta i-ar fi spus ca, daca observa ceva suspect la pantalonii sai, este vina ei pentru s-a imbracat prea provocator. Asistenta a mai dezvaluit ca ea si seful ei au schimbat timp de sase luni mesaje legate de munca, pacienti, etc. Intr-unul, insa, seful ei a intrebat-o cat de des are orgasm.

Sotia barbatului ar fi descoperit acest mesaj buclucas si i-ar fi sugerat sotului sa o concedieze. Ceea ce s-a si intamplat! Tanara asistenta a facut recurs si spera ca intanta sa considere ca fiind incorecta decizia de concediere.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate