Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini EXCLUSIVE din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o de curând femeii!

Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră cochetă. Vezi imagini cu locuinţa femeii!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

După cum a dezvăluit presa acum ceva timp, în urmă cu ceva timp, fiica Andei Călugăreanu şi familia ei s-au mutat din incinta bazei sportive a latifundiarului din Pipera.

Acum femeia locuieşte în altă parte a oraşului, în cartierul Militari, tot într-o garsonieră deţinută de celebrul milionar. De ce a vrut Ioana neapărat să se mute din Berceni, ne spune chiar ea.

fara descriere

"Ne-am mutat tot în "ograda" domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje", a declarat Ioana Tufaru.

Ei bine, vă prezentăm, în exclusivitate, imagini din locuinţa din Militari a Ioanei Tufaru, o garsonieră mai mare şi mai confortabilă decât cea în care fiica Andei Călugăreanu a stat în Berceni. În urmă cu câteva luni, femeia a primit şi un televizor cu ecran plat de care este extrem de mulţumită.

Vezi imagini de senzaţie din noua garsonieră a Ioanei Tufaru doar pe KFETELE.RO

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate