Crimă cu sânge rece în Capitală! Un bărbat și-a ucis soția fără milă, în fața copiilor

Scene șocante în Capitală! O femeie a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Crimă cu sânge rece în Capitală! Un bărbat și-a ucis soția fără milă


In articol:

Crimă cu sânge rece în Capitală! Un bărbat și-a ucis soția fără milă. Scene șocante au avut loc miercuri seara, înt-run bloc din sectorul 3 al Capitalei. O femeie în vârstă de 47 de ani a fost ucisă de propriul soț. Bărbatul și-a înjughiat soția de mai multe ori, în diferite zone ale corpului: în zona gâtului, a abdomenului și a toracelui.

Întreaga scenă ar fi avut loc în fața fiicei lor de 15 ani. În urma acțiunilor criminale ale tatălui lor, trei copii au rămas orfani de mamă.

Citeste si: Videoclip viral! O tânără a riscat să fie linșată de un urs pentru o poză de Instagram

Citeste si: Tragedie fără margini. Un băiețel de doi ani a murit, după ce mama sa i-a tratat răceala cu o supradoză de heroină

Citeste si: România se cutremură. Și-a ucis partenera și a adormit lângă cadavru

Crimă cu sânge rece în Capitală! Vecinii au sunat la Poliție, speriați de țipetele femeii

Strigătele de ajutor ale femeii i-au alertat pe vecinii acestora. Ei nu au putut să fie nepăsători și au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns Poliția și mai mulți medici. Pentru femeie nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

„Am auzit că țipa, cam 30 de secunde, după care s-a oprit. Au ieșit și niște vecini din bloc și cam atât. Până am coborât eu să merg la un alt bloc au venit echipajele”, a declarat un martor, potrivit Antena 3.

Ucigașul a părăsit locul crimei, după care s-a predat. Bărbatul nu a avut curajul să rămână la fața locului, după ce și-a ucis soția. El a fugit de acasă, dar s-a întors la Secția 8 de Poliție a Capitalei pentru a-șii recunoaște crima. (Citeste si: VIDEO| Copil mutilat și ținut sclav la stână)

Crimă cu sânge rece în Capitală! Un bărbat și-a ucis soția fără milă

Crimă oribilă în Baia Mare. O tânără mămică, omorâtă cu bestialitate sub ochii propriului copil

Totul s-a întâmplat în prezența propriului lor copil. Poliția a fost sesizată de dispariția femeii de actualul partener al acesteia.

Potrivit primelor informații, poliția a fost sesizată de către un bărbat că iubita lui a plecat de acasă în timpul zilei și nu a mai revenit. În acest timp, femeia s-ar fi dus la fostul iubit să-și viziteze fetița.

Citește continuarea știrii AICI.

Foto: Stirileprotv

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate