Crimă cu sânge rece în Reșița! Patru minori au omorât și incendiat un bărbat de 29 de ani, după ce au petrecut până în zori

Patru minori cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au omorât un bărbat de 29 de ani, apoi au dat foc casei în care s-a petrecutt odioasa crimă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Reșița! Patru minori au omorât și incendiat un bărbat de 29 de ani
Reșița! Patru minori au omorât și incendiat un bărbat de 29 de ani


In articol:

Patru minori și-au reglat conturile cu un bărbat de 29 de ani, noaptea trecută. Cei cinci bărbați au petrecut până în zori într-o casă din cartierul Govândari, Reșița. Mai exact, în zona Căminelor de pe Calea Țerovei, după cum informează Infocs.ro.

Citeste si: Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu atinge cote maxime! Designerul a depus plângere penală împotriva fostei soții

Crimă cu sânge rece în Reșița! Unul dintre criminali a încercat să ia totul asupra lui 

Se pare că minorii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani l-au luat la bătaie pe bărbatul de 29 de ani, în urma izbucnirii unui scandal. Motivul ar fi fost legat de niște conflicte mai vechi. Aceștia l-au bătut până l-au omorât și pentru a ascunde orice fel de dovadă, au dat foc casei în care s-a petrecut odioasa crimă.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Vulpița, apariție ciudată pe plajă! Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut cum era îmbrăcată

Incinediul a fost sesizat prin apel la 112 în jurul orei 04.17. Sălașul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Citeste si: Bărbatul care a violat o fată de 17 ani și i-a dat foc e însurat! Vezi cum arată soția monstrului condamnat pe viață pentru cinci crime și eliberat condiționat!

Criminalii au fost prinși, iar unul dintre minori ar fi încercat să ia totul asupra lui.

Sursa foto: Infocs.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama băiatului pe care îl are Costin Mărculescu nu suferă după moartea actorului: „Nu i-a trimis nici măcar o coroană de flori”

Moarte suspectă aproape de Tulcea. Nu se știe nimic până în acest moment

Autopsia lui George Floyd, dată publicității. De ce a murit bărbatul afro-american

Povestea maimuței de care Margherita de la Clejani nu se desparte niciodată! Vedeta își riscă sănătatea, dar nu o interesează

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies