Crima din Piața Constituției: 60 de persoane au fost audiate și doar șase supecți au fost reținuți. Despre cine este vorba

Crima din Piața Constituției este audiată și peste 60 de persoane au dat declarații noaptea trecută. Într-un final șsase suspecți au fost reținuți, printre care și un fost boxer.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Audierile în dosarul crimei din Piața Constituției au durat toată noaptea și șase perosane au fost reținute, anunță Poliția Capitalei pentru Mediafax.

Citeste si: Carnagiu în Ialomița! Zece oameni au murit și șapte sunt grav răniți, după ce un TIR s-a izbit de un microbuz

Citeste si: Final neașteptat pentru patru traficanți de droguri: Au fost arestați după ce i-au salvat de la înec pe polițiștii care îi urmăreau

Citeste si: Nicușor Iordan are interzis la mormântul lui Aurelian Preda! ”Duhovnicul de la Dervent e revoltat de ce i-a făcut Anei”

Crima din Piața Constituției: 60 de persoane au fost audiate și doar șsae supecți au fost reținuți. Despre cine este vorba

Printre cei șase suspecți de crimă se află și un fost boxer, Romeo Păun, dar a negat că ar fi vinovat de uciderea tânărului de 30 de ani din Giurgiu.

Polițiștii au mai spus că au audiat 60 de persoane în acest dosar și cercetările vor mai continua și zilele următoare.

Poliștii au efectuat vineri percheziții domiciliare în zona Petricani și Lacul Tei, care au vizat capturarea bărbatului care l-a ucis în bătaie pe tânărul de 30 de ani. În total, polițiștii au efetcuat 21 de percheziții domiciliare, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, verificările venind la o săptămână de la tragedia din centrul Capitalei. 
În urma bătăii de acum o săptămână s-au luat măsuri și Piața Constituției este supravegheată în anumite intervale orare de echipe mixte de polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate