Crimă odioasă. Lisa va fi executată, după ce a ucis o gravidă, i-a furat bebelușul și a spus tuturor că ea a născut

Caz cutremurător, care a îngrozit o planetă întreagă. Prima femeie, executată în ultimii 70 de ani, în SUA.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Lisa Montgomery
Lisa Montgomery


In articol:

 

O femeie va fi executată, după ce a ucis o gravidă, i-a furat bebelușul și a spus tuturor că ea a născut. Crima odioasă a îngrozit o planetă întreaga a avut loc în Statele Unite ale Americii. Astfel, va fi executată prima femeie în SUA, în ultimii 70 de ani. Lisa Montgomery a ucis cu sânge rece o femeie însărcinată, pentru a-i răpi bebeluşul. Fetiţa a supravieţuit şi are acum 16 ani.

Lisa Montgomery
Lisa Montgomery

Citeste si: Ucisă cu sălbăticie de propriul părinte. O copilă de doar 10 luni, batjocorită și omorâtă cu sânge rece de tatăl ei

Citeste si: Un tată a refuzat să-și salveze fetița, blocată în mașină. Copila a murit, după ce bărbatul n-a fost de acord să i se spargă geamul autoturismului

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Condamnată la moarte, după ce i-a ucis mama fetei pe care a crescut-o

Lisa a fost condamnată la moarte, după ce i-a ucis mama copilei pe care a crescut-o. Femeia mai are doar 7 săptămâni de viaţă şi va fi executată pe 8 decembrie prin injecţie letală. Totul a început pe 16 decembrie 2004, când Lisa Montgomery a mers acasă la Bobbie Jo Stinnentt, pe atunci însărcinată în 8 luni. Femeile se cunoșteau de pe internet, de pe un forum de discuții despre câini. Astfel, Lisa a minţit-o pe Bobbie că este însărcinată la rândul ei şi aşa au devenit prietene. În ziua crimei, Lisa a intrat în casă şi a atacat-o pe prietena ei gravidă, după care i-a furat copilul. "Este o crimă atât de josnică, şocantă, premeditată", a spus procurorul care se ocupă de caz.

La acea vreme, mama victimei a descoperit totul. "Acest caz a ajuns la final, dar nouă ne va lipsi întotdeauna Bobby Jo. A fost o soţie, fiică şi soră dulce şi iubitoare şi ar fi fost o mamă minunată", a declarat Becky Harper, mama victimei.

După toate cele întâmplate, Lisa a luat bebeluşul şi l-a dus la ea acasă, mințindu-și propria familie. Criminala le-a spus soţului şi copiilor că abia a născut, după ce mai bine de cinci luni i-a minţit şi pe ei că este însărcinată. Oamenii legii au descoperit otul în doar 24 de ore. Aceștia au găsit schimbul de emailuri dintre ea şi victimă. Și astfel, Lisa şi-a recunoscut crima și nu a scăpat de pedeapsa cu moartea.

"Nu există nicio îndoială că Lisa Montgomery a ucis-o pe Bobby Jo Stinnett, deci, cred că pedeapsa este justificată", a mai explicat procurorul

Victoria este acum o adolescentă. Pe 16 decembrie, la 8 zile după ce ucigaşa mamei sale va fi pedepsită cu moartea, ea va împlini 16 ani.

"Victoria Jo este foarte frumoasă, seamănă foarte mult cu mama ei", a spus un apropiat. Lisa Montgomery este prima femeie care va fi executată în Statele Unite în ultimele 7 decenii.

Crimă odioasă. Lisa va fi executată
Crimă odioasă. Lisa va fi executată

foto - The Guradian

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

EXCLUSIV: Medicamentele vitale care nu se mai găsesc în farmacii! Extrem de mulți români au nevoie de ele chiar acum

Super vedeta din România, bătută cu bestialitate de managerul ei. A decis să rupă tăcerea și să spună tot

Tatuajul care a creat un val de reacții pe Internet! Cum arată cea mai neobișnuită pictură pe capul unui bărbat

A rămas traumatizat pe viaţă, după ce luni bune a crezut că pandemia e o farsă: "Durerea vine în valuri"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies