Crimă oribilă în judeţul Constanţa: Şi-a lovit prietenul de pahar cu toporul în cap, a ars cadavrul şi l-a îngropat în curte. Detalii şocante

Poliţiştii constănţeni au reţinut un suspect după ce un picior uman a fost descoperit, luni dimineaţă, în comuna Istria, fiind vorba despre o crimă comisă de către un amic al celui decedat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, crima ar fi avut loc vineri seară, după o ceartă izbucnită în urma consumului de alcool. Victima şi suspectul erau prieteni de pahar, dar vineri seară, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar agresorul şi-ar fi omorât tovarăşul de pahar, lovindu-l cu un topor în cap. Când şi-a dat seama ce a făcut, el a încercat să scape de cadavru şi a încercat iniţial să-l incendieze, dar pentru că nu a reuşit să distrugă astfel urmele crimei, a îngropat cadavrul chiar în curtea casei

sale.

Trupul a fost însă îngropat superficial, astfel că nişte câini, cel mai probabil, l-au dezgropat şi au rupt bucata de picior. Cum curtea respectivă nu avea un gard împrejmuitor, piciorul a fost cărat de animale pe o distanţă de aproximativ 30 de metri, unde a fost abandonat, fiind descoperit de un trecător luni dimineaţă. Ulterior, anchetatorii au găsit şi restul trupului, îngropat în curtea casei din apropiere.

Trupul victimei, care avea 49 de ani, a fost dus la morgă, pentru necropsie. Suspectul, în vârstă de 62 de ani, şi-ar fi recunoscut fapta, precizând că a fost un gest de autoapărare, fiind atacat cu un cuţit de către victimă. Ancheta este în curs de desfăşurare, anchetatorii urmând să stabilească şi încadrarea faptei.

sursa

Abonează-te pe

Citește și:

Bebeluşi infectaţi cu stafilococ: Alţi patru copii, internaţi! Totalul a ajuns la 34

Dorian Popa, schimbare incredibilă de look! Nimeni nu se aştepta la asta

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total INTERZIS să faci asta pe Facebook! Decizia clară luată de judecătorii din România

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Un titan al scenei românești împlinește 85 de ani. La mulți ani, Florin Piersic! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies