Criminala de la metrou a rupt tacerea! Marturiile facute de Magdalena Serban: "Nu mai suportam pe nimeni. Mi-a venit asa o..."

"Criminala de la metrou", Magdalena Serban, a facut marturii legate de ce a simtit in ziua in care a omorat-o pe Alina Ciucu.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Magdalena Serban a sustinut ca si-a ales victima pentru ca semana cu o persoana care ii facuse ei rau in trecut.

"Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”…  simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor", a declarat Magdalena Serban, potrivit Libertatea.

Criminala de la metrou a vorbit si despre prima persoana pe care a vrut sa o arunce in fata metroului, Anne-Mary Costache, ce a reusit sa se salveze. "Probabil era mai aproape. Mi-a strigat dacă vreau geanta ei… Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam iniţiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta", a spus Magdalena Serban.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate